Yardım Mi Note 10 Lite Acılmıyor

clb19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çelebi
Cihazım
MI Note 6 Pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu stable 11.0.8.0
Telefon Modeli
mi note 10 lite
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazıma eu rom 12 sürümünü kurdum beğenmedim miui 11 dönmek istedim burda bir arkadaş data & dalvik cache & system & cache seç wipe yapıp rom kurabilirsiniz yazıyordu . 4 wipe yaparken system hata veriyordu
mke2fs ext4 4096 dev blocker mapper system
process ended with eror 1
failed to mount / system ( invaild argument)

Bunlar gibi hatalar veriyor miflash ile fastboot rom yüklemek istedim miflash anti roll back eror hatası veriyor daha önce anti roll back kontrolü yaptım 2 çıkıyordu . Cihaz fastboot giriyor twrp giriyor bootloader kilidi açık . Telefonu açarken mi logosu geliyor powered by android yazıyor ama açılmıyor

Lütfen yardımcı olun bu sorunu nasıl çözebilirim cihaz elimde kalmasından korkuyorum .

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler bu işten anlayan birisine verdim yapamazsa sizin dedikleriniz denerim ama arkadaş %99 yapılır dedi . Yine olmazsa bu işin ehli bir kaç kişi var onlara gönderirim . :)
Telefonu oyuncak etmeyin bakın sonra telefon brick ne im olmasın ........

Oyla:

clb19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çelebi
Cihazım
MI Note 6 Pro
Konular
2
Arkadaşlar lütfen kafasını karıştırmayın lütfen, cihaz da twrp varken o programlara GEREK YOK lütfen,müsade edin yardımcı olalım lütfen....

Hocam cihazi telefoncu halletti ama global rom yüklemiş ben eu rom kullanıyordum şimdi rom değiştirmeye korkuyorum aynı sorun olur diye . Daha önce MIUI global 11.0.8.0 dan eu stable 11.0.8.0 geçtim sorun olmadı yine yapsam aynı hata alır mıyım ?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam cihazi telefoncu halletti ama global rom yüklemiş ben eu rom kullanıyordum şimdi rom değiştirmeye korkuyorum aynı sorun olur diye . Daha önce MIUI global 11.0.8.0 dan eu stable 11.0.8.0 geçtim sorun olmadı yine yapsam aynı hata alır mıyım ?

BL kilit açıksa bu yöntem ile geçiş yapabilirsiniz...

Oyla:

clb19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çelebi
Cihazım
MI Note 6 Pro
Konular
2
Telefonu oyuncak etmeyin bakın sonra telefon brick ne im olmasın ........

Bu işten anlayan birisi halletti cihazı garantili yapıyor zaten ama global rom kurmuş ben eu rom kullanıyordum şimdi rom değiştirmeye korkuyorum tekrar bozulur diye Hâlbuki bu cihazda daha önce MIUI global 11.0.8.0 sürümün den eu stable 11.0.8.0 geçmiştim şimdi yapmaya korkuyorum

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bu işten anlayan birisi halletti cihazı garantili yapıyor zaten ama global rom kurmuş ben eu rom kullanıyordum şimdi rom değiştirmeye korkuyorum tekrar bozulur diye Hâlbuki bu cihazda daha önce MIUI global 11.0.8.0 sürümün den eu stable 11.0.8.0 geçmiştim şimdi yapmaya korkuyorum

Videoda anlatılan şekilde yapın sorun olmaz

Oyla:

clb19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çelebi
Cihazım
MI Note 6 Pro
Konular
2

Denerim üstad inşallah sıkıntı yasamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birşey daha sorcam bu işlerde acemiyim bu şekilde yapınca format ve 4 wipe şeyler yapmaya gerek var mı ? Bu şekilde yapınca otomatik kuruluyor mu ? IMEI sorun olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MIUI 11.0.8.0 gloabal sürümünden eu stable 11.0.8.0 geçişte sorun olur mu ayni sürüm çünkü yoksa 1 üst sürüm mü olması gerekir

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt