Yardım Mi Note 10 Lite Acılmıyor

clb19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çelebi
Cihazım
MI Note 6 Pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu stable 11.0.8.0
Telefon Modeli
mi note 10 lite
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazıma eu rom 12 sürümünü kurdum beğenmedim miui 11 dönmek istedim burda bir arkadaş data & dalvik cache & system & cache seç wipe yapıp rom kurabilirsiniz yazıyordu . 4 wipe yaparken system hata veriyordu
mke2fs ext4 4096 dev blocker mapper system
process ended with eror 1
failed to mount / system ( invaild argument)

Bunlar gibi hatalar veriyor miflash ile fastboot rom yüklemek istedim miflash anti roll back eror hatası veriyor daha önce anti roll back kontrolü yaptım 2 çıkıyordu . Cihaz fastboot giriyor twrp giriyor bootloader kilidi açık . Telefonu açarken mi logosu geliyor powered by android yazıyor ama açılmıyor

Lütfen yardımcı olun bu sorunu nasıl çözebilirim cihaz elimde kalmasından korkuyorum .

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Eyvallah biz sadece yardım etmek amaçlı yazdık :) gerekirse arayın tek tek söyleyin öyle denesin :) bu kadar ilgilendiğiniz için ayriyeten teşekürler.....

Şu an telefon açılmıyor diye kafası dumanlı zaten,herkes bir şey yazarsa iyice kafası karışır,ayrıca uzaktan bağlantı, telekonferans, ücretli vs işlerle İŞİM OLMAZ. Varsa böyle hizmetiniz arayın siz görüşün...

Oyla:

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
Şu an telefon açılmıyor diye kafası dumanlı zaten,herkes bir şey yazarsa iyice kafası karışır,ayrıca uzaktan bağlantı, telekonferans, ücretli vs işlerle İŞİM OLMAZ. Varsa böyle hizmetiniz arayın siz görüşün...
Zaten ücretsiz bu konular ve şuana kadar yardım ettiğim kimseden tek kuruş para almadım ve yardımcı olmak isterim ancak hani diyorya benden ustası varken benim bulaşmam yanlış olur o yüzden beni şimdilik mazur görün ve tekrar söylüyorum iyi niyetiniz ayriyeten teşekür ederim

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Zaten ücretsiz bu konular ve şuana kadar yardım ettiğim kimseden tek kuruş para almadım ve yardımcı olmak isterim ancak hani diyorya benden ustası varken benim bulaşmam yanlış olur o yüzden beni şimdilik mazur görün ve tekrar söylüyorum iyi niyetiniz ayriyeten teşekür ederim

Rica ederim,iyi forumlar Yes~~

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Arkadaşlar lütfen kafasını karıştırmayın lütfen, cihaz da twrp varken o programlara GEREK YOK lütfen,müsade edin yardımcı olalım lütfen....
Hocam siz bilirsiniz poco x2de ben yükleme yaptığı halde bootloptan çıkarwmadım cihazı format yani Wipe yapmadı ne denediysem en son videodako yöntem ile açtım cihazı

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam siz bilirsiniz poco x2de ben yükleme yaptığı halde bootloptan çıkarwmadım cihazı format yani Wipe yapmadı ne denediysem en son videodako yöntem ile açtım cihazı

Yazdığım gibi öncelikle twrp ile deneyelim olmaz ise son çare mi flash zaten,teşekkürler...

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Yazdığım gibi öncelikle twrp ile deneyelim olmaz ise son çare mi flash zaten,teşekkürler...
Aynen katılıyorum çünkü yanlış bi firmware ile bu işlemi yaparsa emmc yakabilir

Oyla:

clb19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çelebi
Cihazım
MI Note 6 Pro
Konular
2
Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler bu işten anlayan birisine verdim yapamazsa sizin dedikleriniz denerim ama arkadaş %99 yapılır dedi . Yine olmazsa bu işin ehli bir kaç kişi var onlara gönderirim . :)

Oyla:
Üst Alt