Soru Mi note 10 kılıf

Murat5117

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xperia z2
Konular
11
Selamün aleyküm arkadaşlar bir konuda tecrübelerinize ihtiyacım var note 10 cihazımda kendi silikon kılıfı ile nano cam kullandım 2 günde kenardan açıldı ve toz aldıktan sonra büyük hava boşlukları oluştu sonra zırh kılıf aldım uv ışınlı tempered cam taktırdım jel le felan yapışıyor daha sağlam dediler onunda ömrü 1 gün oldu galiba kullandığım kılıfın kenarları ekrana basıyor ve koruyucu cam ı kaldırıyor sizden ricam kenarları ekranın edge bölümüne basmayan kılıf öneriniz varsa sevinirim şimdiden teşekkürler

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Ben Spigen kullanıyorum Mi Note 10 cihazımda çok ama çok memnunum şiddetle tavsiye ederim

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Murat5117

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xperia z2
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Spigen kullanıyorum Mi Note 10 cihazımda çok ama çok memnunum şiddetle tavsiye ederim

Hocam spigen kılıf ile beraber ekran koruyucu cam kullanıyormusunuz kenarları kalkma durumu oluyor mu

Oyla:

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Hocam spigen kılıf ile beraber ekran koruyucu cam kullanıyormusunuz kenarları kalkma durumu oluyor mu
Cam olarak denemedim ama çizilmeyi önlemesi için bir ekran koruyucu taktım edge ekran olduğu için zaten cam koruyucu çok sağlıklı durma ihtimali düşük

Oyla:

oguuzysr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Poco X3
Meslek
Jandarma
Konular
5
Selamün aleyküm arkadaşlar bir konuda tecrübelerinize ihtiyacım var note 10 cihazımda kendi silikon kılıfı ile nano cam kullandım 2 günde kenardan açıldı ve toz aldıktan sonra büyük hava boşlukları oluştu sonra zırh kılıf aldım uv ışınlı tempered cam taktırdım jel le felan yapışıyor daha sağlam dediler onunda ömrü 1 gün oldu galiba kullandığım kılıfın kenarları ekrana basıyor ve koruyucu cam ı kaldırıyor sizden ricam kenarları ekranın edge bölümüne basmayan kılıf öneriniz varsa sevinirim şimdiden teşekkürler
Ben Mi Note 10 pro icin MİCROCASE FABRİK SERİSİ SİYAH OLANİ KULLANİYORUM COK MEMNUNUM

Oyla:

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Kılıf konusunda spigen en iyisi. Pahalı ama değiyor.

Oyla:

Murat5117

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xperia z2
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Mi Note 10 pro icin MİCROCASE FABRİK SERİSİ SİYAH OLANİ KULLANİYORUM COK MEMNUNUM
Hocam bahsettiğiniz kılıf in kenarları incemi birde koruyucu cam takilimi toz alma kalkma yapıyor mu

Oyla:

rucler26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Refik
Cihazım
Xioami mi6
Konular
7
ben cihazı aldığımda spigen yoktu ondan benzer bir kılıf aldım memnunum ama ileride spigen alabilirim.ayrıca ilk çıktıgında p30 pro ekran koruyucu taktırdım kısa sürede kenarlar kalktı şimdi bulundugum şehire gelen bir ekran koruyucu var modele göre makina kesiyo ve takılması sorunsuz oldu ve tam oturdu denemelerinde ceviz kırıyorlar çivi çakıyorlar

Oyla:
Üst Alt