Soru Mi note 10 hala alınır mı

Kadirbeyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9 se
Konular
14
Mi mix 3 ten mi note 10 a gecmeyi dusunuyorum hala alınabilecek bir telefon mudur acaba ? Onceligim kamera daha sonra performans . Arada oyun oynayan biriyim. Sorum şu mi note 10 mu almalıyım yoksa yeni bir cihaz olarak redmi note 10 pro alip gcam ile note 10 a yakın performansta fotograf cekebilir miyim ?

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Merhabalar mi note lite cihazımı geçen aylarda sattım. Ne yalan söyliyim satınca biraz üzülmüştüm. Gayet yeterli bi cihazdı. Kavisli ekranı ve amoled ekranı çok güzeldi. Şu an Poco GT kullanıyorum. GT'den de çok memnunum o ayrı. Ama bence Mi note 10 her türlü iş yapar bu devirde. Redmi Note 10 Proyu deneyimlemedim o yüzden bir şey söyleyemeyeceğim. Fiyat konusunda çok fark varsa mi note 10 tercih edilebilir.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
732G işlemciden her zaman uzak durulmasını tavsiye ederim. 730G ise bin beteri.
İnanmazsın şu an kullandığın SD 845 ikisinden de daha iyi.

4-5 bin civarına yurtdışı ikinci el Mi 10T/pro cihazlar var SD 865 efsane bir şey.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Redmı serisinın çoğundan hala iyidir. Oyun oynanmayacaksa alınır

erayelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Mi Note 10
Konular
3
Bahsettiğiniz 3 modeli de uzun süre kullandım hala da kullanıyorum. Mi Note 10 ana telefonum. Mi Mix 3 gerçekten tasarımsal açısından devrim bir telefon. Performansı dönemin amiral gemilerine göre gayet yeterliydi. Kamerası değil ama video kamerası geçmeyi düşündüğünüz iki modele duman attırır. Video kamerası harika. 2 buçuk yıldır Mi Mix 3 kullanıyorum ama batarya performansı diğer iki modele göre kötü. Performansı diğer iki modele göre baya iyi. Eğer kamera açısından düşünecek olursak bu modeller arasında en kötüsü Redmi Note 10 Pro. Daha sonra Mi Mix 3. En iyisi Mi Note10. Ama dediğim gibi video performansı olarak bana göre en iyisi Mix 3. Söylenecek söz yok. Aklınıza takılan herhangi bir soru olursa da cevaplamaya çalışırım. Bana sorarsanız bataryası sorun etmeseydim ana telefonum Mi Mix 3 olurdu.

Kadirbeyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9 se
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bahsettiğiniz 3 modeli de uzun süre kullandım hala da kullanıyorum. Mi Note 10 ana telefonum. Mi Mix 3 gerçekten tasarımsal açısından devrim bir telefon. Performansı dönemin amiral gemilerine göre gayet yeterliydi. Kamerası değil ama video kamerası geçmeyi düşündüğünüz iki modele duman attırır. Video kamerası harika. 2 buçuk yıldır Mi Mix 3 kullanıyorum ama batarya performansı diğer iki modele göre kötü. Performansı diğer iki modele göre baya iyi. Eğer kamera açısından düşünecek olursak bu modeller arasında en kötüsü Redmi Note 10 Pro. Daha sonra Mi Mix 3. En iyisi Mi Note10. Ama dediğim gibi video performansı olarak bana göre en iyisi Mix 3. Söylenecek söz yok. Aklınıza takılan herhangi bir soru olursa da cevaplamaya çalışırım. Bana sorarsanız bataryası sorun etmeseydim ana telefonum Mi Mix 3 olurdu.
Mi mix 3 gercekten harika bi telefon katiliyorum , biraz degisiklik yapmak icin sattim cihazi . Mi note 10 da hevesim var bi aea deneme firsatim oldu gercekten hem eldeki hissiyati hem kamerasi daha iyi , mi mix 3 dediginiz gibi video konusunda daha ustun . Benim onceligim guzel resimler daha sonra performans uygulamalar arasi gecis hizli olsun yeter , bir yandan da redmi note 10 pro dusunuyorum 120hz note 10dan bi tik daha iyi islemci daha yeni nesil telefon vs kararsiz kaldim ikisinin arasinda acikcasi . Bir de acaba mi note 10 a gcam ile cok fark yaratiyomu gece gunduz cekimlerinde

snndcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aranan Kan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Bilişim Öğretmeni
Konular
28
ne varsa eskilerde var gerçekten önce mi5s plus almıştım sonra mi note 3 bu sırada ara ara abimlerle telefonları değiştirdim mi5s ve mi6 da kullandım o dönem bi arkadaş da mix3 almıştı şuan 3. xiaomi olarak x3 pro kullanıyorum ama mi note3'üm çalınmıştı onun tadı bunlarda yok gerçekten

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Mi mix 3 ten mi note 10 a gecmeyi dusunuyorum hala alınabilecek bir telefon mudur acaba ? Onceligim kamera daha sonra performans . Arada oyun oynayan biriyim. Sorum şu mi note 10 mu almalıyım yoksa yeni bir cihaz olarak redmi note 10 pro alip gcam ile note 10 a yakın performansta fotograf cekebilir miyim ?
Mi note 10'u ilk alanlardan biriyim 2 yılı dolu dolu bitirdim, kamerası için almıştım beni 2 yıldır hiç üzmedi kamera açısından. Şu an hala alınır mı ? bence alınır. Kamerası hala bir çok amiral gemisi cihazda yok. Forumda mi note 10 ile çekilmiş fotoğraf örneklerini bir çok kez yükledim örnek olarak bir kaç tane bırakayım. Bence Kamera olsun, tasarım olsun, ekran altı parmak izi sensörü olsun, ekranı olsun hala tercih edilebiliecek en iyi cihazlardan. İşlemci çok harika değil ama ondan yana da sıkıntı çekmedim. Son olarak mi note 10 ile uyumlu, çok iyi çalışan bi gcam bırakıyorum, gece çekimlerinde ve selfielerde fark yarattığını söyleyebilirim.

Kadirbeyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9 se
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi note 10'u ilk alanlardan biriyim 2 yılı dolu dolu bitirdim, kamerası için almıştım beni 2 yıldır hiç üzmedi kamera açısından. Şu an hala alınır mı ? bence alınır. Kamerası hala bir çok amiral gemisi cihazda yok. Forumda mi note 10 ile çekilmiş fotoğraf örneklerini bir çok kez yükledim örnek olarak bir kaç tane bırakayım. Bence Kamera olsun, tasarım olsun, ekran altı parmak izi sensörü olsun, ekranı olsun hala tercih edilebiliecek en iyi cihazlardan. İşlemci çok harika değil ama ondan yana da sıkıntı çekmedim. Son olarak mi note 10 ile uyumlu, çok iyi çalışan bi gcam bırakıyorum, gece çekimlerinde ve selfielerde fark yarattığını söyleyebilirim.

Yorumunuz icin tessekur ederim tum kafamdaki soru isaretlerini giderdiniz bugun siparis ediyorum.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Son Firmware yükleyip, Eu MIUI 13 haftalık beta kurun, oldukça başarılı olmuş son sürüm.

Üst Alt