Mi note 10'u ilk alanlardan biriyim 2 yılı dolu dolu bitirdim, kamerası için almıştım beni 2 yıldır hiç üzmedi kamera açısından. Şu an hala alınır mı ? bence alınır. Kamerası hala bir çok amiral gemisi cihazda yok. Forumda mi note 10 ile çekilmiş fotoğraf örneklerini bir çok kez yükledim örnek olarak bir kaç tane bırakayım. Bence Kamera olsun, tasarım olsun, ekran altı parmak izi sensörü olsun, ekranı olsun hala tercih edilebiliecek en iyi cihazlardan. İşlemci çok harika değil ama ondan yana da sıkıntı çekmedim. Son olarak mi note 10 ile uyumlu, çok iyi çalışan bi gcam bırakıyorum, gece çekimlerinde ve selfielerde fark yarattığını söyleyebilirim.
Herkese selam. arkadaşa aldığımız mi 10t Pro cihaz bugün geldi. alelacele kurulumunu yaptık Bendeki Mi note 10 ile kameralarını kıyasladım. aynı açıdan 1 x 2 x 5 x 10 X zoom portre mod Ve ön kamera ve108 mp mod karşılaştırması yaptım. Geniş açı gece modu Makro çekimleri ise daha sonra...
forum.miuiturkiye.net
Benim açımdan bu zamana kadar kullandığım en iyi kameralı cihaz diyebilirim. 50x zoom, 9 ayda bir çok noktada çok işime yaradı...
forum.miuiturkiye.net
Eğer aradığınız kamerası iyi olsun, pili iyi gitsin, ekran deneyimi iyi olsun iyi film izlensin vs ise Mi note 10 Tam aradığınız cihaz. 1.5 aydır kullanıyorum kamera inanılmaz. İşte bu zamana kadar gece çektiğim en iyi fotoğraf deneyimi diyebilirim. Bir diğer fotoğrafı caminin içinden ekrandan...
forum.miuiturkiye.net
Mi note 10 İle muazzam kar manzaraları. Hala taş gibi kamera
forum.miuiturkiye.net
Uygulamayı sorunsuz olarak Mi Note 10da kullanıyorum diğer cihazlarda da çalışacağını düşünüyorum deneyebilirsiniz. Çoğu özellik aktif olarak çalışmaktadır google fotoğraflar ile arka plan bulanıklık seviyesini vs de ayarlayabiliyorsunuz. Config dosyasını da ekliyorum. İndirme Linki
forum.miuiturkiye.net