USTAD hangi rom u tavsiye edersiniz.Mi room kullanıyorum 1 hafatdır fena değil.sizin düşünceniz nedir.eu stabil rom ile konu güncellendiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
eu beta 2.1.9Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Eu rom tavsiye ederim hocam, stock romun en güzel derlenmiş haliUSTAD hangi rom u tavsiye edersiniz.Mi room kullanıyorum 1 hafatdır fena değil.sizin düşünceniz nedir.
Hocam peki stabil mi haftalık güncellemesi alan beta mı euro romdaEu rom tavsiye ederim hocam, stock romun en güzel derlenmiş hali
Mi note 10 miu beta romda yok haftalık güncelleme alıyorum fakat memnun değilim eu roma gecicem stabil mi yoksa beta versiyonu mu önerirsiniz kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi
Eu stabil rom güncellemesi alıyor mu?Ben beta kullanıyorum memnunum fakat bir de stabil deneyeceğim.
Evet hocam. Twrp uzerınden 2 GB civarı dosya ile güncellenir.Eu stabil rom güncellemesi alıyor mu?
stabil tavsiye ederimMi note 10 miu beta romda yok haftalık güncelleme alıyorum fakat memnun değilim eu roma gecicem stabil mi yoksa beta versiyonu mu önerirsiniz kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam peki stabil mi haftalık güncellemesi alan beta mı euro romda