- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Mi note 10 Pro
- Meslek
- Bilgisayar Prog.
- Konular
- 26
stabil v11.1.2.0 kurup kullanan varmı?
Kullanıyorum. Daha bugün yükledim.stabil v11.1.2.0 kurup kullanan varmı?
bende 2 saat önce kurdum bakalım bi deneyelimKullanıyorum. Daha bugün yükledim.
naptın hocam bende bir sorun çıkmadı yani öyle bir durumla karşılaşmadımArkadaşlar bu romu flasladım. Twrp silinmemesi için magisk 20.4 yüklemeye çalışıyorum ama hata veriyor. direkt olarak magisk kurmadan systemden başlatsam twrp gider mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Maalesef bu romu telefonuma yükleyemedim. Yaşadığım problem şu şekilde , tek tuş ile twrp yükleme konusundan twrpyi yükledim ( Son çıkan versiyonu). twrp açıldıktan sonra bu romu flasladım başarılı şekilde flaslanıyor. Arından tlf yeniden başlatmadan magisk 20.4 flashlamaya çalıştığımda hata veriyor ve magisk flashlanmıyor. Systemden başlat dediğimde ise yine twrpye atıyor. Tlf tekrar sıfırlayıp (wipe) sadece romu flasladım magisk flaslamadan system başlatmaya çalıştığımda yine twrp ye atıyor. Son çare olarak mi flash ile endonezya romu yüklemeye çalışacağım şuanda rom iniyor.
ben flashladıktan sonra 20.3 ile flashladım bahsettiğin sorunların hiç birini yaşamadım şimdilik güzel bir ekran süresi veriyor tabi daha tam şarj yapmadım romla o zaman göreceğimArkadaşlar bu romu flasladım. Twrp silinmemesi için magisk 20.4 yüklemeye çalışıyorum ama hata veriyor. direkt olarak magisk kurmadan systemden başlatsam twrp gider mi?
Maalesef bu romu telefonuma yükleyemedim. Yaşadığım problem şu şekilde , tek tuş ile twrp yükleme konusundan twrpyi yükledim ( Son çıkan versiyonu). twrp açıldıktan sonra bu romu flasladım başarılı şekilde flaslanıyor. Arından tlf yeniden başlatmadan magisk 20.4 flashlamaya çalıştığımda hata veriyor ve magisk flashlanmıyor. Systemden başlat dediğimde ise yine twrpye atıyor. Tlf tekrar sıfırlayıp (wipe) sadece romu flasladım magisk flaslamadan system başlatmaya çalıştığımda yine twrp ye atıyor. Son çare olarak mi flash ile endonezya romu yüklemeye çalışacağım şuanda rom iniyor.
Valla ben yapamadım 2 defa denedim çokta vaktim yoktu. Sonra mi flash ile Endonezya rom yükledim. Şuanda onu kullanıyorum. Bir ara tekrar denerim olmadı.naptın hocam bende bir sorun çıkmadı yani öyle bir durumla karşılaşmadım
ben flashladıktan sonra 20.3 ile flashladım bahsettiğin sorunların hiç birini yaşamadım şimdilik güzel bir ekran süresi veriyor tabi daha tam şarj yapmadım romla o zaman göreceğim
temiz kurulum yaptın değilmi hocam?belki magisk sürümü ile alakalı olabilir bilmiyorum, emin olmak için denemek lazım .Valla ben yapamadım 2 defa denedim çokta vaktim yoktu. Sonra mi flash ile Endonezya rom yükledim. Şuanda onu kullanıyorum. Bir ara tekrar denerim olmadı.
Evet temiz kurulum yaptım. 4 wipe ile. Endonezya rom da güzelmiş. Belki bir süre bunda kalırım. Batarya performansı çok hoşuma gitti.temiz kurulum yaptın değilmi hocam?belki magisk sürümü ile alakalı olabilir bilmiyorum, emin olmak için denemek lazım .
Endonezya rom da çok iyidir evet ama biraz eu da kalacağım ben deEvet temiz kurulum yaptım. 4 wipe ile. Endonezya rom da güzelmiş. Belki bir süre bunda kalırım. Batarya performansı çok hoşuma gitti.
Android 10 ile uyumlu twrp ile deneyin. 3.3.1-4 olmalı. ayrıca magisk 20.4 değil de 20.3 ile deneme yapınArkadaşlar bu romu flasladım. Twrp silinmemesi için magisk 20.4 yüklemeye çalışıyorum ama hata veriyor. direkt olarak magisk kurmadan systemden başlatsam twrp gider mi?