Rom Mi Note 10 / CC9 Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.19 Beta / v11.1.1.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

MUHAMMET TEOMAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUHAMMET
Cihazım
Pocco x3pro
Meslek
OTO GALERİCİ
Konular
11
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Merhaba arkadaşlar , Mi Note 10 / CC9 Pro Android 10 Miui 11 Global Beta ( Xiaomi.eu) romu çıkmıştır.
%100 Türkçedir.

İlk Kurulum: TWRP açın , Recovery - [Android 10] Mi Note 10 / Mi CC 9 Pro - Twrp 3.3.2B-0219 Beta Tek Tuş Yükleme Aracı
Alternatif TWRP
, Recovery - [TWRP][UNOFFICIAL]OrangeFox TWRP Alternatif Mi Note 10/CC9 Pro
sifirdancustomromkurulumu2-4872-x-1168-jpg.66155

Güncelleme için, romu cihazı indirin ya da kopyalayın ardından TWRP install menüsünden xiaomi.eu_multi_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.

İpuçları:
Google asistan (Ai tuşu) etkinleştirmek için. Güvenlik uygulamasını açın, uygulamaları yönet, sağ üstteki üç noktaya dokunun, varsayilan uygulamalar, ses asistanı bölümünü Google olarak seçin. Yardımcı & ses girişi bölümüne girin, yardımcı uygulama olarak Google seçin.
Mesajlar uygulamasında herhangi bir mesajı açtığınızda o mesaja çift tıklarsanız tam ekranda açabilir, yazı kopyalayabilirsiniz.

Not
:
1-Ayarlar Telefon hakkında - miui sürümü 7 kez dokunun geliştirici olun
2- Ayarlar- Ek ayarlar - geliştirici seçenekleri menüsünden oem kilidi ve usb hata ayıklama modu açık olsun.

İndirme Bağlantısı Haftalık: Android 10

İndirme Bağlantısı Kararlı:
Merhaba hocam bir ricam olacaktı ben çok aşırı pubg oynayan biriyim ve şuan ki roomum çok kasıyor lütfen yardımcı olurmusunuz perfonmasn için hangi roomu tavsiye edersiniz donmaması
için sanki telefonumda 1 GB RAM var gibi geliyor ve felaket derecede ısınıyor oyun oynarken 4 dakika içinde ısınmaya başlıyor

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
Merhaba hocam bir ricam olacaktı ben çok aşırı pubg oynayan biriyim ve şuan ki roomum çok kasıyor lütfen yardımcı olurmusunuz perfonmasn için hangi roomu tavsiye edersiniz donmaması
için sanki telefonumda 1 GB RAM var gibi geliyor ve felaket derecede ısınıyor oyun oynarken 4 dakika içinde ısınmaya başlıyor
kullandığım romlar arasında en stabili miroom ve endonezya global kararlı romdu ikisinden birini tercih edebilirsin

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Yeni stabil güncelleme geldi V11.0.9.0.PFDCNXM

Ulutan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulutan
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
CAD-CAM Prog.
Konular
9
Arkadaşlar, EU stabil 09 rom yüklü cihazımda. Şarj dolum süresi tam 100 dakika sürüyor, stock Global stabil romlarda da 100 dakika sürüyor.

Halbuki EU beta 3.19'da 65 dakikada doluyor, cihaz ilk çıktığı zamanda da 65 dakika civarında dolduğu paylaşılmıştı. Bu konu hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim, belki yapmam gereken bir şeyler vardır.

scandursun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefer can
Cihazım
mi note 10
Konular
1
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Merhaba arkadaşlar , Mi Note 10 / CC9 Pro Android 10 Miui 11 Global Beta ( Xiaomi.eu) romu çıkmıştır.
%100 Türkçedir.

İlk Kurulum: TWRP açın , Recovery - [Android 10] Mi Note 10 / Mi CC 9 Pro - Twrp 3.3.2B-0219 Beta Tek Tuş Yükleme Aracı
Alternatif TWRP
, Recovery - [TWRP][UNOFFICIAL]OrangeFox TWRP Alternatif Mi Note 10/CC9 Pro
sifirdancustomromkurulumu2-4872-x-1168-jpg.66155

Güncelleme için, romu cihazı indirin ya da kopyalayın ardından TWRP install menüsünden xiaomi.eu_multi_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.

İpuçları:
Google asistan (Ai tuşu) etkinleştirmek için. Güvenlik uygulamasını açın, uygulamaları yönet, sağ üstteki üç noktaya dokunun, varsayilan uygulamalar, ses asistanı bölümünü Google olarak seçin. Yardımcı & ses girişi bölümüne girin, yardımcı uygulama olarak Google seçin.
Mesajlar uygulamasında herhangi bir mesajı açtığınızda o mesaja çift tıklarsanız tam ekranda açabilir, yazı kopyalayabilirsiniz.

Not
:
1-Ayarlar Telefon hakkında - miui sürümü 7 kez dokunun geliştirici olun
2- Ayarlar- Ek ayarlar - geliştirici seçenekleri menüsünden oem kilidi ve usb hata ayıklama modu açık olsun.

İndirme Bağlantısı Haftalık: Android 10

İndirme Bağlantısı Kararlı:

Android 9 versiyonundayım. Twrp ve root kurdum. Dosyayı telefona attım. Twrp den tarif edildiği gibi yükleyebilir miyim? Android 10 olacağı için tekrar twrp ve root mu yüklemem gerekiyor. Twrp tarifi yaparken android 10 u alıntı yapmışsınız. Benim sürümüm android 9 yardımcı olabilir misiniz?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek