Soru Mi Note 10/CC9 Pro Tarih?

dadaloglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android 9.0
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
9
Merhaba arkadaşlar.
Telefon almayı veya değiştirme planları olanların bir çoğunun gözü bu modelde.
İşlemcisine rağmen kamera da aldığı skorlar, devasa batarya ve daha sayamadığım özellikler yüzünden bir çok Xiaomi sever kullanmak isteyecektir.
Özellikle CC9 Pro modeli garantisiz olarak sizce ne zaman ülkemize getirilip satılmaya başlanır?
En azından bir çok kişinin kafasında bu soru olduğu için belki bir cevap bulabiliriz.

rucler26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Refik
Cihazım
Xioami mi6
Konular
7
Merhaba çin sürümlü cc9 pro alsak sitedeki global sürüm rom yüklenirmi arkadaşlar türkçe sorunsuz olurmu

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Telefonun sadece fotoğrafı değil videosu da efsane gerçekten alınır indirime de girmiş baya bir plaka işlemi %90 çıkacak diyorlar.

Oyla:

rucler26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Refik
Cihazım
Xioami mi6
Konular
7
Telefonun sadece fotoğrafı değil videosu da efsane gerçekten alınır indirime de girmiş baya bir plaka işlemi %90 çıkacak diyorlar.
Şuan sahibindendeki satıcılar yüksek fiyata satılıyor biraz beklenip alınabilir

Oyla:

Romanart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
ben 4000 liraya eea roomlu yani avrupa çıkışlı aldım.mi9 um var karşılaştırdım.mi9 un hoparlör çıkışı daha iyi ses daha güçlü ve ayrıntılı.note 10 un ise ekranı daha parlak ve beyaz netflix izlerken hdr aktif oluyor mi9 da aktif degildi desteklemesine rağmen.bataryası iyi gidiyor.kamerayı çok denemedim ama işlerken bekleme yapıyor.mi9 bu telefona göre daha akıcı çalışıyor.note 10 yazılım olarak mi9 global sürüm cihazımdan daha stabil ve sorunsuz bir yazılıma sahip.içinden çıkan kılıfı nihayet işe yarar seviyede yapmışlar kamera çıkıntılarını kapsıyor.aklıma gelenler bunlar şimdilik :)

Oyla:

rucler26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Refik
Cihazım
Xioami mi6
Konular
7
ben 4000 liraya eea roomlu yani avrupa çıkışlı aldım.mi9 um var karşılaştırdım.mi9 un hoparlör çıkışı daha iyi ses daha güçlü ve ayrıntılı.note 10 un ise ekranı daha parlak ve beyaz netflix izlerken hdr aktif oluyor mi9 da aktif degildi desteklemesine rağmen.bataryası iyi gidiyor.kamerayı çok denemedim ama işlerken bekleme yapıyor.mi9 bu telefona göre daha akıcı çalışıyor.note 10 yazılım olarak mi9 global sürüm cihazımdan daha stabil ve sorunsuz bir yazılıma sahip.içinden çıkan kılıfı nihayet işe yarar seviyede yapmışlar kamera çıkıntılarını kapsıyor.aklıma gelenler bunlar şimdilik :)
Bendede mi9 vardı 855 işlemciden dolayı çok hızlıydı ama şarzı günü çıkarmıyodu kamerasıda çok tatmin etmemişti.note 10 kamerası çok daha iyi ama işlemciden dolayı hafif donmalar olabilir.bende hergün sahibinden bakıyorum ama fiyatlar hala yüksek 3000 civarı olunca alacağım inşallah

Oyla:

Romanart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
kullandıkça kıyaslama yapmaya devam edeyim :)) mi9 a göre kulak ahize sesi beni tatmin etmedi.mi9 da karşı tarafın sesi daha yüksek ve kaliteli geliyordu

Oyla:

Madmexx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan Barış
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Selam, kismetse ben de bu telefomu alma niyetindeyim. Oyun oynamadigim için 730g nin günlük kullanim için yeterli bir performans verecegini düşünüyorum. Kullanıcı olarak sizin degerlendirmeniz nedir? Kavisli ekran tek elle kullanimda istem dışı dokunuşlara sebep oluyor mu? Kamerayı deneme şansınız oldu ise, 108mb ve gece çekimleri dışında bekleme yapmıyor diye okumuştum dogru mudur? Son olarak bildirim sorunu oldu mu cihazinizda, malum klasik miui sorunu:) teşekkürler

Oyla:

Romanart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
evet 108 ve gece de küçük bir bekleme hissediyorsun..ben mi9 dan geçiş yaptığım için bazı özellikleri tatmin etmedi beni, kavisli ekranı sevdim tam ekran modunda kullandığım için duz ekrana göre daha güzel dokunuş sağlıyor istem dışı kullanım yaşamıyorum.bildirim sorunu yaşamadım henuz ama daha 1 günlük hat ile kullandım.kamerayi gündüz kullanmadım henüz .xiaomilerin gündüz çekimi ne kadar begeniyorsam gece çekimini de o kadar beğenmiyorum ben kamerayı kullandıkça yazarım.mi9 da elimde olduğu için onunla kapistiriyorum.mi 9 daha hızlı, dış hoparlörü daha güçlü ve kaliteli, aynısı kulak ahizesi içinde gecerli,mi note 10 un ise ekrani daha parlak ve beyaz tonlar daha canlı,netflixte hdr aktif görebiliyorum mi9 da göremiyordum.batarya iyi iş çıkartıyor mi9da bazen günü kurtarmiyordu.yazilim konusunda mi note 10 daha iyi bir yazılıma sahip benim kullandigim eea rom.mi9 daki yazılımda google play magaza güncelleme hatasi çok alıyordum bunda yok şuana kadar öyle bişey.

Oyla:

Madmexx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan Barış
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Hızlı cevabınız icin teşekkürler. mi9, işlemci olarak daha üst sınıf bir cihaz ve amiral gemisi statüsünde tabii. Haliyle fark yaratacaktır, belli konularda. Mi note 10, sadece kamera özellikleri ile kendini gösteren bir cihaz. Mesela, az ışıklı kapalı bir ortamda 5x yakınlaştırma ile çekilen bir fotoda titreme konusunda rakipsiz kareler yakalayacagini düşünüyorum. Sanırım amaç, günlük kullanımda kullanıcısını üzmeyen, resim konusunda rakiplerinden bir tık daha üstün, kamerayı kullanırken pili düşünmemeniz için büyük kapasiteli bir cihazdı ve kullanicisina da bunları sunuyor. Buna rağmen oyun konusunda da geri kalmadığını okumuştum. Herşey beklentiler ile alakalı. Forum donanım ana konusunda kamerasını, cihazi incelemeden sadece YouTube videoları ile beklenti altı olarak nitelendirmiş arkadaşlar ve konu ilerlememiş. Bu açıdan burayi, sizin gibi gerçek kullanıcıların yorumları ile daha faydalı buldum. Teşekkürler. Ben de alirsam izlenimlerimi paylaşırım. Bu arada ekran koruyucu bulabildiniz mi cihaza uygun?

Oyla:

Romanart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
hayır bulamadım sirkecide de baktım,internetten dandik bir tane sipariş ettim oda henüz gelmedi.kaliteli bir marka çıkarttğında spigen gibi ,alacağım

Oyla:
Üst Alt