Hocam merhaba, miroom da bölge ayarlarında bölge değişikliği yapılmıyor bunda masik de yapılabiliyormu? Birde ekran parmak izi çalışıyormu?Cevap veren çıkmadı ama bilgilendirme için yazayım faydam olsun.
Miroom'dan sonra denediğim ikinci rom kendisi. Adını duymuş ama denemeye fırsat bulamamıştım. Bu en son sürüm olan 10.1 başlıkta belirtilmemiş fakat beta bir sürüm. Android 10 ile geliyor ve gerçekten stabil bir halde. Hiçbir problem yaşamadım ve yaşayacak gibi de durmuyorum. Tabi ki uzun soluklu deneyimlemek lazım.
Açıkçası bir önceki denediğim rom dan çok daha memnun kaldığımı söylemem gerek Masik'te. Hele pil konusunda aşırı memnun kaldım. Uzun soluklu düşüncelerimi brlirtirim. Soru sormak isteyen olursa seve seve cevaplarım.
Hocam merhaba, miroom da bölge ayarlarında bölge değişikliği yapılmıyor bunda masik de yapılabiliyormu? Birde ekran parmak izi çalışıyormu?
anladım bence custom romların en büyük eksikliği bunlarMaalesef şuan için ikisi de çalışmıyor. Parmak izini tanımlayabiliyorsunuz. Fakat okutmak istediğinizde telefon yeniden başlıyor. Böyle de enteresan bir hata mevcut. Benim için elzem bir durum olmadığından ötürü kafaya çok takmıyorum
Custom romlarda bölge olmaz hocamanladım bence custom romların en büyük eksikliği bunlar
Custom romlarda bölge olmaz hocam
region fix kursak değiştirirmi bölgeyiCustom romlarda bölge olmaz hocam