- Adım
- Alper
- Cihazım
- Mi note 10
- Konular
- 0
kapatıp açtım yine aynı global romu sildiğim için böyle sanırımUSB hata ayıklama açık mı ?
kapatıp açtım yine aynı global romu sildiğim için böyle sanırımUSB hata ayıklama açık mı ?
kapatıp açtım yine aynı global romu sildiğim için böyle sanırım
mi flas uygulamasıylamı yüklüyoruz onu pekiTekrar fastboot romu yükleyin... Dikkat edin BL kapatmayın... Flash All yada Clean All seçili olsun....
Fastboot moduna alıp öyle yüklemeyi yapınselam arkadaşlar 168 saat sonrasında bl kildim açıldı şimdi twrp yükleme işlemi kaldı by trabzunlu nun tek tuş twrp paylaşımını kullanıcam tlf açık iken mi usb ile bağlıyoruz yoksa fastboot modda mı
Siparişi nereye verdiniz Hocam.Çinden mi gelecek? Ne zaman gelecek? Fiyat çok iyiymiş.3500tl e mi 10 pro siparişi verdim. Görüşlerimi yazacağım. Ama gelince dikkat etmem gereken konular hakkında bilgi verebilir misiniz
Programın ayarlar kısmında bir yer var. Yaklaşık 20-25 adet telefonu test edebilecegin seçenek var. Dokunmatik. Ölü piksel .GPS.blouotooth vs. Hatırlayamadım şimdi internettten bakarsan bulabilirsin.3500tl e mi 10 pro siparişi verdim. Görüşlerimi yazacağım. Ama gelince dikkat etmem gereken konular hakkında bilgi verebilir misiniz
Fiyati çok iyi değil bence. Ben 3450 TL ye aldım. Adam ayağıma kadar getirdi. Piyasada 3300 TL yede var. İstanbul İzmir ve Ankara için konuşuyorum. Diğer yerleri bilmiyorum.Siparişi nereye verdiniz Hocam.Çinden mi gelecek? Ne zaman gelecek? Fiyat çok iyiymiş.
Hocam sanırım bir yanlış alaşılma var. Ya ben yanlış anladım yada arkadaş eksik yazdı. Mi 10 pro yazıyor, Mi note 10 değil.Fiyati çok iyi değil bence. Ben 3450 TL ye aldım. Adam ayağıma kadar getirdi. Piyasada 3300 TL yede var. İstanbul İzmir ve Ankara için konuşuyorum. Diğer yerleri bilmiyorum.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi