Biraz daha kötü gibi 11 e göreYükleyen arkadaşlar bilgilendirebilir mi şarj konusunda nasıl bu rom mui11 e göre
Teşekkür ederim hocam ben sirnaktayim laptop falan hep İstanbul'da kaldı Allah tan yanıma flash bellekle MIUI 11 rom+ magisk almıştım twrp den bunları tekrar kurdum telefon açıldı. Daha önce ota uzerinden güncelleme yaptığımda repair işlemi uçtu o yüzden MIUI 12 yi twrp ile kurayım dedim böyle bi hata aldım forumu takipteyim inşallah bı çözüm bulabilirim saygılarHocam OTA veya güncelleme ayarlarından dosya yolu göstererek yüklemeniz daha sağlıklı olurdu.
Özellikle hocam recovery bağlantısı yazdım ki twrp den bazen böyle hatalar verebiliyor.
Geçmiş olsun hocam.
Forumdaki saygı değer hocalarım sorununuza yardımcı olacaktır umarım.
Sorunsuz bir kurulum için forumdan Endonezya MIUI 11 fastboot rom indirip MiFlash ile cihaza yükleyip telefon açıldıktan sonra güncellemeyi manuelde gösterebilirsiniz.OTA üzerinden de alabilirsinizTeşekkür ederim hocam ben sirnaktayim laptop falan hep İstanbul'da kaldı Allah tan yanıma flash bellekle MIUI 11 rom+ magisk almıştım twrp den bunları tekrar kurdum telefon açıldı. Daha önce ota uzerinden güncelleme yaptığımda repair işlemi uçtu o yüzden MIUI 12 yi twrp ile kurayım dedim böyle bi hata aldım forumu takipteyim inşallah bı çözüm bulabilirim saygılar
Bende poco x3 var miu 11 bana gelmedi 12/07 kullanıyorum bir yardımcı olurmusunuzEndonezya global romu iki gün önce twrp ile kurdum tam istediğim gibi arayüzü miui mesaj arama ve ses kaydı var gayet akıcı takılma yok batarya custom roma göre daha iyi görselleri paylaştım merak edenler için çok sade hoşuma gitti uzun bir süre bunda kalcam
Hocam poco x3 bölümümden kontrol edebilirsinizBende poco x3 var miu 11 bana gelmedi 12/07 kullanıyorum bir yardımcı olurmusunuz
Sanırım anti rollback hatası aldınız miui 12den 11e düşürmüyor. Twrp yükleyip miui 11 bir rom yükleyin ondan sonda mi flash ile yükleyebilirsiniz diye düşünüyorum12.03 kullanıyorum fakat hiç memnun değilim kamera ve pil performansından dolayı başlıktaki fastboot linkini indirdim fakat mi flash ile atarken hata verdi telefon şu anda fastboot ekranında kaldı. 11 sürümü nasıl yükleyebilirim acaba ?