Rom Mi Note 10 / CC9 Pro - Global Endonezya Rom V11.1.1.0.QFDIDXM [ Android 10 ] İndirme Bağlantıları

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
29
mi tool ile flaslamak için rom linkini paylaşabilir misiniz ?

Murat5117

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xperia z2
Konular
11
Yükleyen arkadaşlar bilgilendirebilir mi şarj konusunda nasıl bu rom mui11 e göre

eromer1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Poco f5 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6

Mustifali679

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
3
Hocam OTA veya güncelleme ayarlarından dosya yolu göstererek yüklemeniz daha sağlıklı olurdu.
Özellikle hocam recovery bağlantısı yazdım ki twrp den bazen böyle hatalar verebiliyor.
Geçmiş olsun hocam.
Forumdaki saygı değer hocalarım sorununuza yardımcı olacaktır umarım.
Teşekkür ederim hocam ben sirnaktayim laptop falan hep İstanbul'da kaldı Allah tan yanıma flash bellekle MIUI 11 rom+ magisk almıştım twrp den bunları tekrar kurdum telefon açıldı. Daha önce ota uzerinden güncelleme yaptığımda repair işlemi uçtu o yüzden MIUI 12 yi twrp ile kurayım dedim böyle bi hata aldım forumu takipteyim inşallah bı çözüm bulabilirim saygılar

dipebatiq43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 10 Pro
Meslek
Askeri personel
Konular
1
Teşekkür ederim hocam ben sirnaktayim laptop falan hep İstanbul'da kaldı Allah tan yanıma flash bellekle MIUI 11 rom+ magisk almıştım twrp den bunları tekrar kurdum telefon açıldı. Daha önce ota uzerinden güncelleme yaptığımda repair işlemi uçtu o yüzden MIUI 12 yi twrp ile kurayım dedim böyle bi hata aldım forumu takipteyim inşallah bı çözüm bulabilirim saygılar
Sorunsuz bir kurulum için forumdan Endonezya MIUI 11 fastboot rom indirip MiFlash ile cihaza yükleyip telefon açıldıktan sonra güncellemeyi manuelde gösterebilirsiniz.OTA üzerinden de alabilirsiniz

hakanaytekin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
redmi note9
Konular
0
Endonezya global romu iki gün önce twrp ile kurdum tam istediğim gibi arayüzü miui mesaj arama ve ses kaydı var gayet akıcı takılma yok batarya custom roma göre daha iyi görselleri paylaştım merak edenler için çok sade hoşuma gitti uzun bir süre bunda kalcam
Bende poco x3 var miu 11 bana gelmedi 12/07 kullanıyorum bir yardımcı olurmusunuz

Enyalios

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
1
12.03 kullanıyorum fakat hiç memnun değilim kamera ve pil performansından dolayı başlıktaki fastboot linkini indirdim fakat mi flash ile atarken hata verdi telefon şu anda fastboot ekranında kaldı. 11 sürümü nasıl yükleyebilirim acaba ?

barisxpeace

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
12.03 kullanıyorum fakat hiç memnun değilim kamera ve pil performansından dolayı başlıktaki fastboot linkini indirdim fakat mi flash ile atarken hata verdi telefon şu anda fastboot ekranında kaldı. 11 sürümü nasıl yükleyebilirim acaba ?
Sanırım anti rollback hatası aldınız miui 12den 11e düşürmüyor. Twrp yükleyip miui 11 bir rom yükleyin ondan sonda mi flash ile yükleyebilirsiniz diye düşünüyorum

Enyalios

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
1
Tamamdır birde öyle deneyeyim. twrp ile yüklesem gerek olur mu mi flash a ?

Üst Alt