- Adım
- Aziz
- Cihazım
- Mi note 10
- Konular
- 1
twrpden guncelledikten sonra geri çıkıp magiski yeniden flashlamak gerekiyor sanirim,ben öyle yapicam riske girmeye gerek yok cunku repairli kullanıyorumOta güncellemesi yaptıktan sonra twrp ve root gitti normalmi?
magisk duruyor hocam fakat twrp gitti bence twrp yi tekrar flaşlamak gerekiyortwrpden guncelledikten sonra geri çıkıp magiski yeniden flashlamak gerekiyor sanirim,ben öyle yapicam riske girmeye gerek yok cunku repairli kullanıyorum
valla magisk kurulu olmadığı zaman güncelleme yapıldığında twrp kalıcı olmuyor diye biliyorum , böyle bir durumda güncelleme yapmıştım twrp silinmişti, magisk kurduktan sonra twrp silinmedi o zaman repair yoktu kafama göre takiliyordum şimdi korkuyorum telefon elimde kalacak diye,neyse bir bilen aydınlatır bizi birazdanmagisk duruyor hocam fakat twrp gitti bence twrp yi tekrar flaşlamak gerekiyor
bu likteki recovery için sanırım, fastboot için olanı yayınlanırmı aceba?Endonezya rom 12 indirme linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim telefon çok tuhaf ne efs yedeğe izin veriyor ne de TWRP üzerinden rom guncellemeye. TWRP ve root kaldırmak istiyorum nasıl yapılır Bilmiyorum
Root normalde twrp bilemiyorum orangefox kullanırsanız otayı açarsanOta güncellemesi yaptıktan sonra twrp ve root gitti normalmi?
Reis efsnin yedeğini al yine korkmadan takılvalla magisk kurulu olmadığı zaman güncelleme yapıldığında twrp kalıcı olmuyor diye biliyorum , böyle bir durumda güncelleme yapmıştım twrp silinmişti, magisk kurduktan sonra twrp silinmedi o zaman repair yoktu kafama göre takiliyordum şimdi korkuyorum telefon elimde kalacak diye,neyse bir bilen aydınlatır bizi birazdan
Romu kurduktan sonra yeniden başlatmadan magisk flashla root gitmezRoot normalde twrp bilemiyorum orangefox kullanırsanız otayı açarsan
Reis efsnin yedeğini al yine korkmadan takıl