Rom Mi Note 10 / CC9 Pro - Global Endonezya Rom V11.1.1.0.QFDIDXM [ Android 10 ] İndirme Bağlantıları

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Bu rom için kullanabileceğim dolby yada viper var mıdır acaba? Viper yükledim tepki vermiyor. Dolby de çalıştıramadım. Kullanan varsa yardımcı olmasını rica edeceğim.

Fiyakalim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Meslek
Elektronik Yazılım
Konular
12
Bu rom için kullanabileceğim dolby yada viper var mıdır acaba? Viper yükledim tepki vermiyor. Dolby de çalıştıramadım. Kullanan varsa yardımcı olmasını rica edeceğim.
Sonunda gerçekten Miui10 Oreo'da tam anlamıyla çalışan bir Dolby atmos bulabildim. ilk kullandığım Dolby'in tadını malesef hiçbirinde bulamamıştım. Bulduklarım da düzgün çalışmıyordu. Sonra aşağıdaki kendi bulduğum eski yöntemle yani busybox ve selinux flashlayarak çalıştırabildim. Oda beni memnun etmedi. Sesler çok tiz geliyordu bana. Telefon haparlörüyle kısık sesle birşey dinleyemiyordum en kısık ses bile yükseliyordu kendi kendine.

Dolby Atmos-Axon7-Oreo yu da Twrp den flashlıyoruz. Magiskten de flashlanıyor ama ben twrpyi tercih ederim. Hepsi bu kadar.
ViPER4androidFX de kullanmak isterseniz ilk önce Audio Modification Library kurup yeniden başlatıp ardından ViPER4androidFX kurulumu yapın

Güncelleme 12.10.2018:
Yine sorunsuz çalışan başka bir Dolby atmos modülü ektedir

Not: Başka herhangi bir ses modülü varsa hepsini kaldırıyoruz. Eğer başka bir program için kullanmıyorsanız aşağıdaki yöntem için yüklediğimiz Busybox for android NDK ve Magisk Selinux Manageri de kaldırıyoruz.
Cihaz olurda açılış ekranında kalırsa Twrp Kullanarak Magisk Modülü kaldırma konusunu inceleyebilir veya dosyasını twrp den flashlayıp Magisk'i kaldırabilirsiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Öncelikle Magisk Reposundan;
1- Busybox For Android NDK
2- Magisk SELinux Manager
Modlarını sırasıyla her birinde yeniden başlatarak kurulumunu yapın
Sonra yine Modüllerden
3- Dolby Atmos(One plus X) i kurmayı deneyin
4- Çalışmazsa One plus x dosyasını magiskten kaldırıp yeniden başlatıp, Tekrar Twrp ye dönün ve Bu dosyayı twrp den flaşhlayın
Cihaz olurda açılış ekranında kalırsa Twrp Kullanarak Magisk Modülü kaldırma veya dosyasını twrp den flashlayıp Magiski kaldırabilirsiniz
Bunları yaptıktan sonra Viper4android FX uygulamasını da Magisk reposundan indirip kurabilirsiniz. Eğer Viper veya Dolby ikisi aynı anda çalışmaz ise Magisk Reposundanki Audio Modification Library flashlayın.
Viper4 için PURE hocamın paylaştığı hazır ses profillerini isterseniz ekteki doyayayı zipten çıkarıp telefonunuzdaki "ViPER4Android" dosyası ile değiştirin

selectif

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
18
selamlar
romu link üzerinden indirdim fastboot moduna alarak mi flash toll ile telefonu tanıttım hata ayıklamayı da aktif ettim . flash dedigimde anti rollback check error diye bir uyarı alıyorıum ve hiç bir işlem olmuyor nedeni nedir ?neyi yanlış yapıyorum

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Dosyaları aşağıdaki şekilde çıkartıyorsunuz değil mi?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Evet indirdiğim rar dosyasını çıkartıp flash yılda. Çıkarmış olduğun dosyayı seciyorum

Geliştirici seçenekleri içinden usb hata ayıklandırma yetkilerini geri al diyerek yetkileri silip tekrar denediniz mi? Benim Rn8 pro da buna benzer bir sorun olmuştu. Yetkileri kaldırıp tekrar bağladığımda düzelmişti. Belki çözüm olur isterseniz bir deneyin.

nurettinadsiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nureddin
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Muhasebe
Konular
2
Hocam Mi Note 10 yükledim herşey çok güzel ellerinize sağlık ama bir problem var kamera uygulamasında video ağır çekim vb yani video ile ilgili hiçbirşey çalışmıyor videoya geçtiğimde donuyor görüntü bulanık ve açılmıyor gcam vb diğer uygulamalarda da çalışmıyor ne yapılabilir lütfen yardımcı olur musunuz romdan çok memnunum çıkmak istemiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Hocam Mi Note 10 yükledim herşey çok güzel ellerinize sağlık ama bir problem var kamera uygulamasında video ağır çekim vb yani video ile ilgili hiçbirşey çalışmıyor videoya geçtiğimde donuyor görüntü bulanık ve açılmıyor gcam vb diğer uygulamalarda da çalışmıyor ne yapılabilir lütfen yardımcı olur musunuz romdan çok memnunum çıkmak istemiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba. Kamera ayarlarını uygulama menüsü içinden verileri temizle diyerek sıfırlamayı denediniz mi?

nurettinadsiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nureddin
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Muhasebe
Konular
2

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-10-12-02-32-920_com.android.camera.jpg
    Screenshot_2020-08-10-12-02-32-920_com.android.camera.jpg
    216 KB · Görüntüleme: 12

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Denedim hocam değişen birşey yok

Önceki rom da böyle bir sorun yoksa ve bu rom da bu sıkıntıyı yarattıysa bence yeniden flash yapın. Baktınız ki düzelmedi yine farklı bir rom kullanmayı deneyin. Bu rom da böyle bir sorun hiç duymadım açıkçası. Bende kullanıyorum ve hiç bir sorun yok. Bir de gcam benzeri bir uygulama kullanarak deneyin yazılımsal mı değil mi anlarsınız.

Üst Alt