Rom Mi Note 10 / CC9 Pro - Global Endonezya Rom V11.1.1.0.QFDIDXM [ Android 10 ] İndirme Bağlantıları

aliemrealıcı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 5s PLUS
Konular
4
Merhaba arkadaşlar. IMEI repair yapılmış bir mi Note 10 kullanıyorum. Yalnız ben bu işlemi kendim yapmadım bu şekilde satın aldım. Telefonu satın aldığım ilk günden beri hiç guncellemedim. Geçenlerde 2.6 GB güncelleme geldi diye bir uyarı verdi. Ben de boş bulunup güncelle dedim. Güncelleme indirildikten sonra cihaz yeniden başlatınca twrp ekranına girdi. Orada güncelleme yapıldı demesine rağmen hala güncellenmemis gözüküyor. İşin garibide twrp silinmiş fakat cihazda veri kaybı yok eskisi gibi. Sanırım twrp üzerinden efs yedefiyle imei kaydedilip yükleniyor. Sormak istediğim şu an en güncel sorunsunsuz rom hangisi. Daha önce hep twrp kullandım. Onu mu kullanayım yoksa orangebox a mi geçeyim. Popüler şu romlar var sanırım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-02-11-39-29-770_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-08-02-11-39-29-770_com.android.settings.jpg
    195,3 KB · Görüntüleme: 17

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
Merhaba arkadaşlar. IMEI repair yapılmış bir mi Note 10 kullanıyorum. Yalnız ben bu işlemi kendim yapmadım bu şekilde satın aldım. Telefonu satın aldığım ilk günden beri hiç guncellemedim. Geçenlerde 2.6 GB güncelleme geldi diye bir uyarı verdi. Ben de boş bulunup güncelle dedim. Güncelleme indirildikten sonra cihaz yeniden başlatınca twrp ekranına girdi. Orada güncelleme yapıldı demesine rağmen hala güncellenmemis gözüküyor. İşin garibide twrp silinmiş fakat cihazda veri kaybı yok eskisi gibi. Sanırım twrp üzerinden efs yedefiyle imei kaydedilip yükleniyor. Sormak istediğim şu an en güncel sorunsunsuz rom hangisi. Daha önce hep twrp kullandım. Onu mu kullanayım yoksa orangebox a mi geçeyim. Popüler şu romlar var sanırım
bu işlere çok bulaşmak istemiyorsanız endonezya romları kullanın hocam daha az hatalı ve az güncelleme verilir global roma göre bi çok artısı mevcut mi mesaj arama ekranı arama kaydı gibi pil olarak global romdan daha uzun ekran süresi alıyorum ben döndüm dolaştım stock endonezya romu kurdum gayette akıcı mümkün olabildiğince hatasız bir rom mi flash üzerinden yükleyin ama clean all seçeneğine dikkat ederek bootloader kilidi açık kalacak şekilde kurun

aliemrealıcı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 5s PLUS
Konular
4
bu işlere çok bulaşmak istemiyorsanız endonezya romları kullanın hocam daha az hatalı ve az güncelleme verilir global roma göre bi çok artısı mevcut mi mesaj arama ekranı arama kaydı gibi pil olarak global romdan daha uzun ekran süresi alıyorum ben döndüm dolaştım stock endonezya romu kurdum gayette akıcı mümkün olabildiğince hatasız bir rom mi flash üzerinden yükleyin ama clean all seçeneğine dikkat ederek bootloader kilidi açık kalacak şekilde kurun
Bu şekilde IMEI gitmiyor sanırım. Ama ben yedeği alayım yinede. Birde telefonu yedeklemek için önereceğiniz bir program var mı

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
Bu şekilde IMEI gitmiyor sanırım. Ama ben yedeği alayım yinede. Birde telefonu yedeklemek için önereceğiniz bir program var mı
hocam önce bu konuya göz atın

sonrada buraya

sırasıyla yapıldığı zaman hiçbir sıkıntı olmaz mi flash işleminde imei gitmez

aliemrealıcı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 5s PLUS
Konular
4
hocam önce bu konuya göz atın

sonrada buraya

sırasıyla yapıldığı zaman hiçbir sıkıntı olmaz mi flash işleminde imei gitmez
Çok teşekkürler. Peki yedek için önerdiği biz bir program var mi. Programlar dahil tek tek ugrastiracaksa miui 12 yi bekleyeyim.

YnsEmreAkT

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi 9 T
Konular
19
Mi firm sitesinde bu Endonezya romunu bulabilirmiyim kodu ne