- Adım
- Alper
- Cihazım
- Mi note 10
- Konular
- 0
Bende an itibari ile yüklemiş bulunuyorum henüz güllememe gelmedi ama
Hocam tema ile alakalı sorun olabilir. Başka bir tema deneyin isterseniz. Onda da aynı sorun var mı bir bakın. Sitede tema kısmında birçok tema var. Ben jiyan temalarından çok memnunum. Birde bu şekilde deneyin.isterseniz temanın adını vereyim bir de siz deneyin "pukicuki" tema adı indirin bir de siz deneyin
onu da denerim tekrar kurarsam büyük bir güncelleme gelirse deniycem hocamHocam tema ile alakalı sorun olabilir. Başka bir tema deneyin isterseniz. Onda da aynı sorun var mı bir bakın. Sitede tema kısmında birçok tema var. Ben jiyan temalarından çok memnunum. Birde bu şekilde deneyin.
not 10 pro ya da oluyor mu bu romLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet hocam kurabilirsiniznot 10 pro ya da oluyor mu bu rom
şimdi indirdim de mi flash görmedi zipten çıkardım dosya konumunu gösteriyorum kabul etmiyor. bu linkte ki romu sadeve twrp den mi kurab,iliyoruzEvet hocam kurabilirsiniz
üstadım bu linki de konu başına ekleseniz çok sağlıklı olur. şahsen diğer linki indirdim flas ile yapayım dedim boşa çıktım. emeğğinize sağlıkVar hocam buyur lingiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bir hafta önce geldi ota,dan yükledim cihazı kapatıp tekrar açın ve kontrol edin gelmiş olması lazımBende yükledim kullanıyorum teşekkürler.
Yanlız güncelleme gelmedi bi ayarı mı var acaba11. 0.1. 0
Tamamdır istediğiniz oldu tavsiyeniz için teşekkür ederimşimdi indirdim de mi flash görmedi zipten çıkardım dosya konumunu gösteriyorum kabul etmiyor. bu linkte ki romu sadeve twrp den mi kurab,iliyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
üstadım bu linki de konu başına ekleseniz çok sağlıklı olur. şahsen diğer linki indirdim flas ile yapayım dedim boşa çıktım. emeğğinize sağlık