Hocam aydinlik modda temanizi sormuştum ama bulamadim yukarda var demiştiniz paylaşirmisiniz hangi tema rica etsem?Baştan beri farkı tema kullanıyorum eskiye dönmedi hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni sürümün pil süresi daha iyi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Selamlar. Cihazım rootlu. Sitede bulunan Jiyan temalarını kullanıyorum. Hiçbir sorun çıkmadı.rootlu olmasindan dolayi yapabilirmi acaba, ilk guncelleme geldi sanirim 2. - 3. guncellemeler gelsin bakalim ondan sonra deniycem tekrar
Teşekkür ederim, ben Mi Note 10 pro için denedim, başarılı oldu, sorun çözüldü çok sağolun.Selamlar aşağıda verdiğim işlemi yapın Daha sonra tüm parmak izlerini silip telefonu kapatın. (yeniden başlat tuşuna basmayın.kapatma tuşuna basın) sonra tlf u açıp parmak izi ekleyin.
Parmak izi sensörü kalibrasyonu ile daha hızlı çalıştırma.
1. ayarlar
2.telefon hakkında
3.tüm özellikler
4.çekirdek sürümü ardından 5 kere tıklıyoruz
5.donanım testleri başlıyor diyecek ve dos ekranı gibi beyaz bir ekrana düşeceksiniz
6. üst sağda 3 noktaya basın ' Additional tools ' tıklıyoruz
7.13 nolu sekmeye ' fod fingerprint calibration ' tıklıyoruz
8.siyah ekran ve start next ve parmak izi bölümü olan boş bir ekrana düşüyoruz
9.start diyoruz sonra next diyoruz ekran beyaz parlıyor parmak izi bölümüne basıyoruz parmak izimizle.
10 sonra siyah ekrana basın yazısı çıkınca siyah bir malzeme ile elastik yada kumaş siyah zemine basıyoruz ekran kapanıp açılacak ve çıkın diyecek menüden.
Not: Başka bir forum sitesinden Espa nick li arkadaşın paylaşımıdır. Bende işe yaradı.
Ama bu tema ile ilgili arkadaşlarımız yardım edicektirhocam cewap icin tesekkürler 2 defa fastboot ile temiz kurulum yaptim 2 sinde de tema yukluyorum bir sure sonra stock temaya geciyir cok sacma biliyorum, basiniza geldimi? son surum degil bir onceki ilk cikan sürümü kurdum onu da belirteyim.
isterseniz temanın adını vereyim bir de siz deneyin "pukicuki" tema adı indirin bir de siz deneyinBen kendi temasını kullanıyorum farklı bir tema kullanmadım
Ama bu tema ile ilgili arkadaşlarımız yardım edicektir
Ne demek. Yardımcı olduysam ne mutlu banaTeşekkür ederim, ben Mi Note 10 pro için denedim, başarılı oldu, sorun çözüldü çok sağolun.
teşekkürler verdiğiniz bilgiler yörüngesinde rom u yükledim ....miui arayüzüne hasret kalmışım...şu an için sorun yok umarım devamında da olmazHocam bu rom çıkalı daha bir ay bile olmadı bunun güzel tarafı miui arayüzü olan tek resmi romdur acele etmeyin muhakkak yeni güncelleme gelecektir
Ben çıktığı günden beri kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım güle güle kullanınteşekkürler verdiğiniz bilgiler yörüngesinde rom u yükledim ....miui arayüzüne hasret kalmışım...şu an için sorun yok umarım devamında da olmaz