Rom Mi Note 10/ CC9 Pro - CipherOS-2.0-KNIGHT Android 12

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
cipherOS 2.1 denediniz mi.
denedim hocam. Octavios' tan daha akıcı değil. Ama ondan daha stabil çalışıyor benim telefonumda. OctaviOs 'ta ki sıkıntılarım ; Romu kurarken sistem durduruldu hatası veriyor ama kurulum sorunsuz oluyor , Güç tuşundan ekran kilidini açıp kaparken sorun yok ama kapanış ve açılış sesini sonradan veriyor laglı yani , bide anx camera ' yı bir türlü yükleyemedim . cipherOs ta ise bu tarz sıkıntılarım olmadı ama octaviOs gibi de akıcı değil bi tık daha yavaş çalışıyor ama daha kararlı çalışıyor. Bu romda da bir türlü anx camerayı yükleyemedim . Birde pil performansını hiç beğenmedim . Ekran süresi 6,5 saat falan aldım :)

Not olarak şunları da düşeyim hocam . Ben GApps olarak kurdum. Vanilla sürümlerini bilmiyorum. OctaviOs taki eleman özellikle vanilla sürümünü kurun google istiyorsanız nigapps kurun rom daha stabil oluyor diye belirtmiş şuan onu deneyeceğim :D

Anlattığım hatalar cipherOs 2.1 , OctaviOs 3.3 için geçerli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

denedim hocam. Octavios' tan daha akıcı değil. Ama ondan daha stabil çalışıyor benim telefonumda. OctaviOs 'ta ki sıkıntılarım ; Romu kurarken sistem durduruldu hatası veriyor ama kurulum sorunsuz oluyor , Güç tuşundan ekran kilidini açıp kaparken sorun yok ama kapanış ve açılış sesini sonradan veriyor laglı yani , bide anx camera ' yı bir türlü yükleyemedim . cipherOs ta ise bu tarz sıkıntılarım olmadı ama octaviOs gibi de akıcı değil bi tık daha yavaş çalışıyor ama daha kararlı çalışıyor. Bu romda da bir türlü anx camerayı yükleyemedim . Birde pil performansını hiç beğenmedim . Ekran süresi 6,5 saat falan aldım :)

Not olarak şunları da düşeyim hocam . Ben GApps olarak kurdum. Vanilla sürümlerini bilmiyorum. OctaviOs taki eleman özellikle vanilla sürümünü kurun google istiyorsanız nigapps kurun rom daha stabil oluyor diye belirtmiş şuan onu deneyeceğim :D

+ olarak cipherOs ' ta google fotoğrafları yüklediğimde fotoğraflar gözükmüyordu .

Son düzenleme:

gokmenm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gokmen
Cihazım
note10
Konular
10
n hepsini denedim. En akıcı olan benim telefonumda OctaviOS oldu , paylaşım yapmayı pek beceremiyorum hocam , eğer deneme şansınız olupta beğenirseniz , paylaşım yaparsanız sevinirim.
Bende şuan OctaviOS 3.0 yüklü , ufak tefek sorunlar dışında aşırı akıcı çalışıyor sanki başka bi telefona geçmişim gibi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ olarak cipherOs ' ta google fotoğrafları yüklediğimde fotoğraflar gözükmüyordu .
sen cevap vermeden hepsini bende denedim. Vanilla vs. cipher.
Şu aşamada OctaviOs 3.3 de karar kıldım.
cipher daha stabil ama daha google haberler sol menusunu yukleyemedim. OctaviOs 3.3 de hersey yukluydu.

Şu an problem insan gibi çalışan, tam lazım olunca kilitlenmeyen ,puslu çekmeyen, netleyen, küfrettirmeyen bir kamera arıyorum.

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
sen cevap vermeden hepsini bende denedim. Vanilla vs. cipher.
Şu aşamada OctaviOs 3.3 de karar kıldım.
cipher daha stabil ama daha google haberler sol menusunu yukleyemedim. OctaviOs 3.3 de hersey yukluydu.

Şu an problem insan gibi çalışan, tam lazım olunca kilitlenmeyen ,puslu çekmeyen, netleyen, küfrettirmeyen bir kamera arıyorum.
bende şimdi 3.3 ü vanilla olarak yükledim nikgapps flashladım basic olan versiyonu saat gibi çalışıyor şuan rom + kamera arıyorum :D

gokmenm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gokmen
Cihazım
note10
Konular
10
bende şimdi 3.3 ü vanilla olarak yükledim nikgapps flashladım basic olan versiyonu saat gibi çalışıyor şuan rom + kamera arıyorum :D
nikgapps yüklemistim ama yüklenmiyordu. twrp ile yüklüyordum. açılınca yüklenmemiş oluyordu. uğrasmadım sonra.
nikgapps hangi sürüm yüklediniz.
Sol menüde haberler gözüküyor mu yine nikgapps yükleyince.

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
nikgapps yüklemistim ama yüklenmiyordu. twrp ile yüklüyordum. açılınca yüklenmemiş oluyordu. uğrasmadım sonra.
nikgapps hangi sürüm yüklediniz.
Sol menüde haberler gözüküyor mu yine nikgapps yükleyince.
hocam burda en gücel versiyonları var , once stock olanı yükledim çalıştı. Şimdi basic olanı kurdum yine sıkıntısız çalışıyor. bahsettiğiniz haberler bölümü launher ile alakalı olabilir hocam . Bende şuan haberler bölümü yok malesef. şuan tek sorun WhatsApp ta. Ön kamerada zoom sorunu var muhtemelen whatsapp tan kaynaklı alt sürüme geçince düzeliyor diye yazanlar olmuş.

gokmenm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gokmen
Cihazım
note10
Konular
10
telegramda kamera arıyoruz. :)

gokmenm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gokmen
Cihazım
note10
Konular
10
hangi sürüm kameraya karar verdiniz ?
bugün mesaj bekliyordum bankadan gelmedi. Baktım sms uygulaması kurulu değil :)) neyse kurdum.

gokmenm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gokmen
Cihazım
note10
Konular
10
google dan gelen , banka uygulamalarında da kullanılan dokunmalı onay bildirimleri bu romlarda gözükmüyor mu?
neden acaba?
sms dogrulama yaparak aşıyorum .

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
google dan gelen , banka uygulamalarında da kullanılan dokunmalı onay bildirimleri bu romlarda gözükmüyor mu?
neden acaba?
sms dogrulama yaparak aşıyorum .
bende akıllı bildirim çalışıyor hocam. ama şöyle üstten bildirim olarak gözüküyor , üstten kaydırdığın zaman onay yada red yeri gözüküyor. direk onay red yeri gözükmüyor ekranda ama sorun olmuyor sonuçta bildirim geliyor

Yusuferoglu01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF EROĞLU
Cihazım
Cc9 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Mustafa abicim OctaviOs android 12 yükledim rom mükemmel yağ gibi akıyor ama tek eksiği yüz tanıma ile kilit açma özelliği yok, xda forumda android 12 aosp romların henüz hiçbirinde yok yazmışlar, var mı bir çözümü acaba abi magisk modülü vs bir çözüm mükemmel olur abicim yardımlarını bekliyorum

Üst Alt