- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Xiaomi 14
- Konular
- 5
denedim hocam. Octavios' tan daha akıcı değil. Ama ondan daha stabil çalışıyor benim telefonumda. OctaviOs 'ta ki sıkıntılarım ; Romu kurarken sistem durduruldu hatası veriyor ama kurulum sorunsuz oluyor , Güç tuşundan ekran kilidini açıp kaparken sorun yok ama kapanış ve açılış sesini sonradan veriyor laglı yani , bide anx camera ' yı bir türlü yükleyemedim . cipherOs ta ise bu tarz sıkıntılarım olmadı ama octaviOs gibi de akıcı değil bi tık daha yavaş çalışıyor ama daha kararlı çalışıyor. Bu romda da bir türlü anx camerayı yükleyemedim . Birde pil performansını hiç beğenmedim . Ekran süresi 6,5 saat falan aldımcipherOS 2.1 denediniz mi.
Not olarak şunları da düşeyim hocam . Ben GApps olarak kurdum. Vanilla sürümlerini bilmiyorum. OctaviOs taki eleman özellikle vanilla sürümünü kurun google istiyorsanız nigapps kurun rom daha stabil oluyor diye belirtmiş şuan onu deneyeceğim
Anlattığım hatalar cipherOs 2.1 , OctaviOs 3.3 için geçerli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+ olarak cipherOs ' ta google fotoğrafları yüklediğimde fotoğraflar gözükmüyordu .denedim hocam. Octavios' tan daha akıcı değil. Ama ondan daha stabil çalışıyor benim telefonumda. OctaviOs 'ta ki sıkıntılarım ; Romu kurarken sistem durduruldu hatası veriyor ama kurulum sorunsuz oluyor , Güç tuşundan ekran kilidini açıp kaparken sorun yok ama kapanış ve açılış sesini sonradan veriyor laglı yani , bide anx camera ' yı bir türlü yükleyemedim . cipherOs ta ise bu tarz sıkıntılarım olmadı ama octaviOs gibi de akıcı değil bi tık daha yavaş çalışıyor ama daha kararlı çalışıyor. Bu romda da bir türlü anx camerayı yükleyemedim . Birde pil performansını hiç beğenmedim . Ekran süresi 6,5 saat falan aldım
Not olarak şunları da düşeyim hocam . Ben GApps olarak kurdum. Vanilla sürümlerini bilmiyorum. OctaviOs taki eleman özellikle vanilla sürümünü kurun google istiyorsanız nigapps kurun rom daha stabil oluyor diye belirtmiş şuan onu deneyeceğim
Anlattığım hatalar cipherOs 2.1 , OctaviOs 3.3 için geçerli
Son düzenleme: