Soru Mi note 10 boşta pil kaybı

yusuf46300

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi note 10
Konular
6
Arkadaşlar xioami eu ya iki gün önce geçtim magiskle acc ile kullanıyorum. Telefon boştayken yatarken %80 şarjla bırakıyorum 70 e düşüyor. Mi room da bu olay nasıldır. Sadece mi note 10 kullanıcıları yorum yaparsa daha net veriler çıkmış olur teşekkürler

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Telefon beklemede iken, hangi uygulamanın/uygulamaların kullanıldığını gözlemleyebilirsiniz. Arka planda çalışan veya güncelleme yapan, senkronizasyon yapan bir uygulama sorununuza neden oluyor olabilir.
Öncelikle sorunun neden kaynaklandığını gözlemleyerek işlem yapınız. Arka planda çalışan bir uygulama veya senkronizasyon gibi bir durum var ise kapatarak gözlemleyiniz.
Daha sonra gerekli görür iseniz Rom değişimi fikrine göz atabilirsiniz.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Arkadaşlar xioami eu ya iki gün önce geçtim magiskle acc ile kullanıyorum. Telefon boştayken yatarken %80 şarjla bırakıyorum 70 e düşüyor. Mi room da bu olay nasıldır. Sadece mi note 10 kullanıcıları yorum yaparsa daha net veriler çıkmış olur teşekkürler
Genel anlamda konuşursam acc ye gerek yok hocam. Aksam yatarken bırakıyorum mobil veri kapali. Sabah beklemede sadece 1 gidiyor. Yuzde 10 afaki. Cihaz mi 9t pro. Mi room beta.

Oyla:

yusuf46300

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi note 10
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genel anlamda konuşursam acc ye gerek yok hocam. Aksam yatarken bırakıyorum mobil veri kapali. Sabah beklemede sadece 1 gidiyor. Yuzde 10 afaki. Cihaz mi 9t pro. Mi room beta.
Hocam acc kullanma nedenim bataryayı %80 den fazla şarj edince batarya da kayıplar yaşanıyor bunu minimuma indirmek istemiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon beklemede iken, hangi uygulamanın/uygulamaların kullanıldığını gözlemleyebilirsiniz. Arka planda çalışan veya güncelleme yapan, senkronizasyon yapan bir uygulama sorununuza neden oluyor olabilir.
Öncelikle sorunun neden kaynaklandığını gözlemleyerek işlem yapınız. Arka planda çalışan bir uygulama veya senkronizasyon gibi bir durum var ise kapatarak gözlemleyiniz.
Daha sonra gerekli görür iseniz Rom değişimi fikrine göz atabilirsiniz.
Hocam ekran görüntüsünü atayım diğer uygulamalar diye birşey yiyor %10 ne olduğu belli değil yani

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-03-11-16-10-30-467_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-03-11-16-10-30-467_com.miui.securitycenter.jpg
    235,6 KB · Görüntüleme: 50
Oyla:

TURGUT58SEKER

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turgut Şeker
Cihazım
Mİ NOT 10 PRO
Konular
1
Arka planda çalışan uygulamaları düzenlemek yeterlidir.

Oyla:

Tarkantibet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tarkan
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
3
Bende de geceden sabaha yüzde 15 civarı bir tüketim vardı Mi Flash ile rom yükledim ve düzeldi sabaha kadar wifi açık yüzde 2 tüketim oluyor. Cihazım Mi Note 10 Pro yazılım EEA 11.0.11.0

Oyla:

unutulan6767

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi note 10
Konular
11
Bende de aynı şekilde böyle. Ne yapacağız

Hocam acc kullanma nedenim bataryayı %80 den fazla şarj edince batarya da kayıplar yaşanıyor bunu minimuma indirmek istemiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ekran görüntüsünü atayım diğer uygulamalar diye birşey yiyor %10 ne olduğu belli değil yani
M

Oyla:

yusuf46300

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi note 10
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de aynı şekilde böyle. Ne yapacağız

M
Acc yi kaldırınca düzeldi android 10 da mı sıkıntı var diye düşünmüştüm. Ama yokmuş mi room da denemek istiyorum ama geniş bir sürede inşallah

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Acc yi kaldırınca düzeldi android 10 da mı sıkıntı var diye düşünmüştüm. Ama yokmuş mi room da denemek istiyorum ama geniş bir sürede inşallah
Hocam bende acc yi denemiştim. Telefon sapıttı. Su an cihazımda mi room son beta yüklü. Memnunum.

Oyla:

yusuf46300

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi note 10
Konular
6
Hocam bende acc yi denemiştim. Telefon sapıttı. Su an cihazımda mi room son beta yüklü. Memnunum.
Hocam xioami eu ya göre arada çok fark var mı ekran süresi olarak ben şuan eu beta dayım ama ekran sürem düşünce memmun olamadım kararlıya dönücem gibi duruyor

Oyla:
Üst Alt