- Adım
- atilla
- Cihazım
- mi mix
- Konular
- 2
Sizce stabilmi global betami hangisini tavsiye ediyorsunuz
Son düzenleme:
ben kullanıyorum stabil çok çok iyiSizce stabilmi global betami
Tamam tesekurlerben kullanıyorum stabil çok çok iyi
MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sisteminizle alakalı olabilir. Telefona format atmanız sizin için problem olur mu?arkadaşlar. bu rom a geçtikten sonra facebook, massanger, sayfa yöneticisi ve instegram. uygulamalar özellikle sürekli birşey yüklemek istersen durduruldu uyarısı veriyor ve kapanıyor. diğer uygulamalarda da yapıyor. ama bunları sık kullandığım için bunlar daha sık yapıyor. nasıl çözüm olur ne yapmak lazm bulamadm. sürekli hata verip durunca, hata bildir yapyorum. bildiriyorum ama sanki boşa hiç güncelleme gelmiyor çıktığından beri.
Sisteminizle alakalı olabilir. Telefona format atmanız sizin için problem olur mu?
mi flash uygulaması ile yüklüyorsunuz dimi temiz kurulum yaptınız yani ?sorun olmaz tabiki ama denedm. orjinal sitesinden beta Version: 8.11.8 (MIUI10) indirdim kurdumk. herseyi sıfırladı kurulum yaptı. sorun çözülmedi. sonra tekrar Version: V10.0.1.0.OAHMIFH (MIUI10) kurdum. yine aynı. ne yapsam bilemedim.
mi flash uygulaması ile yüklüyorsunuz dimi temiz kurulum yaptınız yani ?
Hayir öyle temiz bir kurulum olmaz bootloader kilidiniz açık mı?yok siteden indirip "ayarlardan/sistem güncelleme/güncelleme paketi seçin" ile yaptm
Hayir öyle temiz bir kurulum olmaz bootloader kilidiniz açık mı?