İpucu Mi Mix Bootloader kilidi açmadan Global Rom yükleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reis66

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi mix
Konular
0
tamam yapamazsan bağlanıp bide ben denerim
Selam Arkadasim bendede aynisi oldu bilgisayarda %0 olarak gosteriyor ama telefonda ilerliyordu telefonda bittikten sonra telefon otamatik acildi MI yazisi geldi baska tik yok kapatma tusuna basili tutunca kapaniyor fakat takrar otomatik acilip mi yazisi geliyor ne yapabilirim

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Selam Arkadasim bendede aynisi oldu bilgisayarda %0 olarak gosteriyor ama telefonda ilerliyordu telefonda bittikten sonra telefon otamatik acildi MI yazisi geldi baska tik yok kapatma tusuna basili tutunca kapaniyor fakat takrar otomatik acilip mi yazisi geliyor ne yapabilirim
Adb hatası veriyorsa yuklemeyecektir zaten başka pc den denemeniz gerekiyor.

yada 4. aşamada ki seçeneklerden 2. seçeneğe basarsanız telefona format atacaktır bu sekılde açılmasını saglayabilirsiniz

Son düzenleme:

ChaKaL

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
mix
Konular
0
bende mix i pc suite bağlayamıyorum sorun ne olabilir acaba ?

Reis66

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi mix
Konular
0
Adb hatası veriyorsa yuklemeyecektir zaten başka pc den denemeniz gerekiyor.

yada 4. aşamada ki seçeneklerden 2. seçeneğe basarsanız telefona format atacaktır bu sekılde açılmasını saglayabilirsiniz
tekrar yukledim aynisi oldu bilgisayarda %0 telefonda ilerledi telefonda flash bittikten sonra yaklasik 5 dk. MI yazisi cikti sonra telefon acildi ve artik telefonum Türkçe Yardimin icin cok tesekkurler

ChaKaL

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
mix
Konular
0
tekrar yukledim aynisi oldu bilgisayarda %0 telefonda ilerledi telefonda flash bittikten sonra yaklasik 5 dk. MI yazisi cikti sonra telefon acildi ve artik telefonum Türkçe Yardimin icin cok tesekkurler

bana da aynısı oldu da farklı bir şey yaptın mı acaba ? mi yazısın da kaldı açılmıyor

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
bana da aynısı oldu da farklı bir şey yaptın mı acaba ? mi yazısın da kaldı açılmıyor
İlk yükleme de geç açılıyor biraz bekle istersen

MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reis66

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi mix
Konular
0
İlk denemede . Burdan Stable rom indirdim ama Mi yazısı geldi telefonum açılmadı tam üç kez denedim olmadı daha sonra aynı yerden hemen altında DEVELOPER romu indirdim : 7.5.25 (MIUI8) aynı şekilde flaşı attım dediğim gibi bilgisayarda ilerleme olmadı ama telefonda ilerledi flaş bittikten sonra telefonda Mi yazısı çıktı yaklaşık 5 dk. sonra mix yazısı çıktı Ve telefon süper bir şekilde hiç bir çince kalıntısı olmadan çalışıyor daha sonra telefonu wifi bağlayarak son güncellemeyi yaptım. ve şu an Miui 8 7.5.25 mükemmel çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt