Selam Arkadasim bendede aynisi oldu bilgisayarda %0 olarak gosteriyor ama telefonda ilerliyordu telefonda bittikten sonra telefon otamatik acildi MI yazisi geldi baska tik yok kapatma tusuna basili tutunca kapaniyor fakat takrar otomatik acilip mi yazisi geliyor ne yapabilirimtamam yapamazsan bağlanıp bide ben denerim
Adb hatası veriyorsa yuklemeyecektir zaten başka pc den denemeniz gerekiyor.Selam Arkadasim bendede aynisi oldu bilgisayarda %0 olarak gosteriyor ama telefonda ilerliyordu telefonda bittikten sonra telefon otamatik acildi MI yazisi geldi baska tik yok kapatma tusuna basili tutunca kapaniyor fakat takrar otomatik acilip mi yazisi geliyor ne yapabilirim
andoird 6.0 ile uyumsuz olduğu için yani kimse bağlayamıyorbende mix i pc suite bağlayamıyorum sorun ne olabilir acaba ?
andoird 6.0 ile uyumsuz olduğu için yani kimse bağlayamıyor
tekrar yukledim aynisi oldu bilgisayarda %0 telefonda ilerledi telefonda flash bittikten sonra yaklasik 5 dk. MI yazisi cikti sonra telefon acildi ve artik telefonum Türkçe Yardimin icin cok tesekkurlerAdb hatası veriyorsa yuklemeyecektir zaten başka pc den denemeniz gerekiyor.
yada 4. aşamada ki seçeneklerden 2. seçeneğe basarsanız telefona format atacaktır bu sekılde açılmasını saglayabilirsiniz
tekrar yukledim aynisi oldu bilgisayarda %0 telefonda ilerledi telefonda flash bittikten sonra yaklasik 5 dk. MI yazisi cikti sonra telefon acildi ve artik telefonum Türkçe Yardimin icin cok tesekkurler
İlk yükleme de geç açılıyor biraz bekle istersenbana da aynısı oldu da farklı bir şey yaptın mı acaba ? mi yazısın da kaldı açılmıyor
İlk denemedebana da aynısı oldu da farklı bir şey yaptın mı acaba ? mi yazısın da kaldı açılmıyor