- Adım
- Ersin
- Cihazım
- Xiaomi mi mi
- Konular
- 0
Hala yuzde 0 da gosterilen sekilde yaptim yanlis birsey yapmiyorumdur insallah
Problem cevapsız kalmasın diğer arkadaşlar için. Bu uygulamayı yapmadan önce telefonu ayarlardan fabrika ayarlarına döndürun ve öyle deneyin hata payı azalacaktır. Ayrıca yükledikten sonra da fabrika ayarlarına dönün yoksa Çin versiyonundan bazı kalıntılar kalıyor tarayıcı da ve baska klasörler deGlobal room recovery room kismindan yukledim dogrumudur
mi note 2 telefonuma yükledim telefon mi yazısında kaldı açılmıyor kapanmıyorda acil yardım edinProblem cevapsız kalmasın diğer arkadaşlar için. Bu uygulamayı yapmadan önce telefonu ayarlardan fabrika ayarlarına döndürun ve öyle deneyin hata payı azalacaktır. Ayrıca yükledikten sonra da fabrika ayarlarına dönün yoksa Çin versiyonundan bazı kalıntılar kalıyor tarayıcı da ve baska klasörler de
ilk açılış biraz uzun sürebilir bu normaldir. Telefon ama kapama tuşuna basılı tutarak telefonu kapatıp açabilrsiniz probleminiz hala devam ediyor mu?mi note 2 telefonuma yükledim telefon mi yazısında kaldı açılmıyor kapanmıyorda acil yardım edin
evet sorun hala devam ediyor. kapatma tuşuna basılı tutuyorum kapanıyor ama tekrar kendi kendine açılıyor şarjı bitene kadar açık kalıyor.ilk açılış biraz uzun sürebilir bu normaldir. Telefon ama kapama tuşuna basılı tutarak telefonu kapatıp açabilrsiniz probleminiz hala devam ediyor mu?
şu yöntemi denemenizi isteyeceğim yine çin pc suit ile yazılım yükleyeceğiz ama Recovery yazan yere değil de Fastboot yazan yere tıklayacaksınız tabi fastboot dan yazılım yükleyebilmeniz içinde telefonu Ses kısma tuşu ve açma tuşu ile açıp fastboot ekranına gelmeniz gerekiyor. Telefon bu sefer çin sürümünü yükleyebilir önemli değil yazılım yüklensin telefon açılacak mı birde böyle deneyinevet sorun hala devam ediyor. kapatma tuşuna basılı tutuyorum kapanıyor ama tekrar kendi kendine açılıyor şarjı bitene kadar açık kalıyor.
hata olarak diğer bilinmeyen nedenler demiş telefonu fabrika ayarlarına çevirdiniz mi başlamadan önce ? birde bilgisayarı yeniden başlatıp başka bir usb ile deneyinMerhabalar yeni aranıza katıldım dediğiniz şekilde global rom yüklemeye çalıştım ama resimdeki sorunla karşılaştım bir çözüm öneriniz var mı?