Haber Mi Mix 4 Çalışırken Görüntülendi

Tasarım heyecan verici; Xiaomi Mi Mix 4 ilk defa çalışırken görüntülendi!

Mi Mix 3‘ün yerini alacak Xiaomi Mi Mix 4, sık sık gündeme geliyor. Resmi olarak 24 Eylül tarihinde tanıtılacağı söylenen telefon, biliyorsunuz şimdiye kadar tasarımsal olarak hiç kendisini göstermemişti. Ancak bu durum kısa süre önce değişti. İlk defa sızdırılan telefon, görebileceğiniz üzere Galaxy Note 10‘u andıran köşeli bir yapıya sahip. Üst kısmında hiçbir çentik ya da ekran deliği yer almayan telefon, burada yüksek ihtimalle motorlu bir “pop-up” kamera taşıyor. Çünkü telefonun kızaklı yapıyı benimsemeyeceği yönünde bilgiler geliyor. Ancak yine de telefonun Mi Mix 3 gibi kızaklı bir tasarımla gelme ihtimali de bulunuyor. Yan çerçevelerinin inanılmaz ince olduğu görülen Mi Mix 4, kavisli tasarımı ise benimsemiyor gibi duruyor. Henüz alt çerçevesi görünmeyen telefon, burada da yukarısı gibi ince çerçeve taşıyorsa büyük ses getirecek izlenimi oluşturuyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Xiaomi Mi Mix 4 teknik olarak şu detaylara sahip olacak
Daha önce ortaya çıktığı kadarıyla gücünü Snapdragon 855 Plus işlemciden ve en üstte 12 GB RAM‘den alan telefon, arkasında Samsung ile Xiaomi ortak tasarımı taşıyor. Bunun dörtlü kurulumun merkezinde olacağı ve diğer kameraların 16 megapiksel ultra geniş açı + 12 megapiksel periskop temelli telefoto + ToF olacağı söylenen cihaz, 1 TB dahili depolama ile alınabilecek deniyor. 30W hızlı kablosuz şarj destekli 4.500 mAh pil üstüne kurulduğu ve 2K çözünürlükte bir OLED ekran taşıdığı tahmin edilen modelin, burada 90 Hz yenileme hızı sunacağı belirtiliyor. Bu çok heyecan yaratıyor.

Kaynak :

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Teşekkürler hocam, hele bir tanıtılsın diye bekliyorum... Çünkü acayip radarımda olan bir cihaz... Hele ki bazı kişiler Mi9T Pro için Ferrari benzetmesi yapıyorlar, acaba bunu hangi araca benzetecekler, çok merak ediyorum

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Bu cihazı alsam bebek gibi bakmam lazım o nasıl kenar öyle tam ekran patlatmalık :D

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Bu cihazı alsam bebek gibi bakmam lazım o nasıl kenar öyle tam ekran patlatmalık :D
Bana, insan bu cihaza Aşık olabilir gibi geliyor ve tabiki sevdiğine daha bir itina ile yaklaşmalı

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkada font çalar, seni pamuklara sarmalar sararımmm... :)

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Bana, insan bu cihaza Aşık olabilir gibi geliyor ve tabiki sevdiğine daha bir itina ile yaklaşmalı

Güzel konuştunuz üstadım ancak mix 4'e sevdalansak 5'i çıkar bi de onunla uğraşmak gerekir haha--

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Mi Mix 1 den sonra çıkan Mix 2 ve 3 hiç heyecan vermedi ama bu telefonu uzun zamandır bekliyorum umarım hayal kırıklığı olmaz

Üst Alt