- Adım
- Melik
- Cihazım
- Redmi Note 5
- Konular
- 45
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ben mi 9 da kullandım mix 3 ve mi 9 batarya konusunda çok kötüler arada tek değecek fark kamera ve rom desteği .mix 3 selfy kamerası çok iyi.dxomark a bakınca se 2020 mi 10 pro gibi cihazlarla aynı seviyede bir cihazSelamlar mix3 ü çıktığı günden bu yana kullanıyorum desem yeridir.
Samsung takıntısı olan biriydim her yeni S serisi note serisini alırdım, mix3 ile Xiaomiyle tanıştım, şimdi mix3 ve mi9 kullanıyorum, değiştirmeye değecek halen bir telefon bulamadım, mi10pro bekledim ancak bulunduğum ülkeye resmi olarak gelmedi, sanırım pandemiden kaynaklı. Miroom kullanıyorum en son beta versiyonunu ve memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
flyme rom denedşnşz mi görüntü olarak çok güzel stabil aynı zamandaMix 3 kullanıcısıyım, dediğiniz gibi kullanan fazla insan yok ondan dolayı XDA forum ve burada bakarak cihaza yüklemeler yapıyorum. Beta programı bittiği için EU Stable kullanıyorum. Bazen canım sıkılınca AOSP romlara dönüyorum hatta şu an Android 11 ile çalışan bir Rom çıktı kurmaya üşendiğimden denemiyorum. Genelde kullandığım 4 modül var Dual Speaker, Viper4Android,Magisk Manager ve Bluetooth bitrate ini attıran bir modül var. Ekran Hz ini 66 da kullandım bir süre bir sorun yaşamadım şimdilik. Ben en çok şaşırtan ekran konusunda şanslı çıktım amoled ekran var ancak ekranda hiç yanma olmadı. Genel olarak telefonu seviyorum ancak sanki yazılım konusunda çok ortada kalıyor insan, AOSP romlar hızlı ancak MİUİ tabanlı romlar daha işlevsel geldiğinden MİUİ de duruyorum.