- Adım
- Hasan Özkan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Uçak Tek.
- Konular
- 1.286
Nihayet Gcam'ın ön ve arka kamera portre modlu ve Android 7.1.1 üzerinde çalışan bir sürümü çıktı, bu sürüm Mix 2 modelinde sorunsuz olarak çalışıyor
Not - Porte modu için çift kameraya ihtiyacınız olmadan bu işlemi tek kamera ile artık rahatlıkla yapabilirsiniz.
Gerekenler
Lütfen dikkat: Yapacağınız işlemlerde sizin yada telefonunuzun başına gelecek her hangi bir sorumluluğu tabi ki kabul etmiyorum.
Ben sadece Mix 2 üzerinden denedim. camera2api desteği olan diğer cihazlarda da muhtemelen çalışabilir.
Gerekli dosya linkleri
xiaomitools.com
Örnek resimler
Not - Porte modu için çift kameraya ihtiyacınız olmadan bu işlemi tek kamera ile artık rahatlıkla yapabilirsiniz.
Gerekenler
- Android 7.1.1 ve üstü yüklü bir rom
- Kilitli olmayan bir bootloader
- Twrp yüklü, Magisk 15.2 zip, kamera 2 api enabler zip modülü yüklü olması gerekir.
- Verdiğim Gcam versiyonu
- Biraz sabır ve istek
Lütfen dikkat: Yapacağınız işlemlerde sizin yada telefonunuzun başına gelecek her hangi bir sorumluluğu tabi ki kabul etmiyorum.
- TWRP yükleyin tabi en başta bootloader kilidinizin açık olması gerekir.
- Magisk 15.2 ve üzeri bir sürüm gerekli ve verdiğim linkten camera2 api modülü yükleyip aktif edin.
- Cihazı yeniden başlatın ve verdiğim linkten Gcam.apk dosyasını yükleyin
- Uygulamayı açın ve işte artık hem ön hemde arka kamera portre modu aktif olacka.
Ben sadece Mix 2 üzerinden denedim. camera2api desteği olan diğer cihazlarda da muhtemelen çalışabilir.
Gerekli dosya linkleri
Xiaomi Google Kamera – Xiaomi Tools

Örnek resimler
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Son düzenleme: