Telefon hakkında kısımının ekran görüntüsünü ve aldığınız hatanın ekran görüntüsünü ekler misiniz.[/QUO]
Dediğiniz gibi kararlı roma geçtim ota yazan linkten indirdim güncelleme paketi seçin kısmından seçtim ama bu hatayı veriyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güncelleme kimsede çıkmıyor artık. Büyük ihtimalle geri çekildi. Çünkü güncelleyici ile yüklerken hatalar veriyordu. Konudaki indirme bağlantıları ile romu indirip kendiniz yükleyebilirsiniz.Yaklaşık 1 hafta önce cihazın Ayarlar menüsündeki güncelleyici üzerinden 10.3.1.0 yeni sürüm uyarısı geldi.Tertemiz bir kurulum istediğim için Rom'un fastboot dosyasını Xiaomi'nin resmi sitesi üzerinden beklemeye başladım.Şu zaman oldu halen fastboot dosyası siteye eklenmedi.Ayrıca,yaklaşık 2 gün önceden beridir de cihazım üzerinden aldığım yeni sürüm uyarısını da almıyorum.Ayarlar menüsü,güncelleyici sekmesinden yeni sürüm kontrolü yaptığımda en son sürümü kullandığım bilgilendirilmesi yapılıyor.Yani 10.3.1.0 numaralı sürüm artık görünmüyor.Xiaomi resmi sitesine fastboot yükleme dosyasının eklenmemesi ve şimdi de cihaz üzerindeki güncelleyicinin 10.3.1.0 nolu sürümü artık bulamaması üzerine,bende güncellemenin Xiaomi tarafından geri çekildiğini düşünmeye başladım.Tavsiyem,bu güncellemeyi herhangi bir yoldan yüklemede acele edilmemesidir.Xiaomi güncellemeyi geri çektiğine göre Rom'da sıkıntılar tespit edilmiş olabilir.
Güncelleme kimsede çıkmıyor artık. Büyük ihtimalle geri çekildi. Çünkü güncelleyici ile yüklerken hatalar veriyordu. Konudaki indirme bağlantıları ile romu indirip kendiniz yükleyebilirsiniz.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende hiçbir sıkıntı çıkmadı henüz. Sanıyorum sıkıntı romun yüklenememesi. Bunun dışında bir sorun duymadım görmedim henüz.Hocam konuyu takip eden arkadaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına bence konudaki indirme bağlantıları da kaldırılsa mantıklı olur.Nitekim Rom'da bir sıkıntı var ki Xiaomi Rom'u geri çekmiş.