Gelmiyor hocam.Bu arada 8.1.17 sürümü çıktı şimdi indiriyorum onu deneyebilirsiniz isterseniz
Hocam geçen haftaya göre daha iyi bildirim panelini düzeltmişler notification shade gelmiş, bu arada whatsapp için bildirim sorunu başta vardı yine sonra ayarlardan otomatik başlatmayı açtım ve pil tasarrufunu kısıtlama yok a getirdim.Bunu yaptığımdan beri hiç bildirim gecikme sorunu olmadı.Geçilebilir gibi duruyor tabii daha uzun kullanıma bakmak lazımDeniyimini bekliyorum kardeşim ona göre geçiş yapacağım
Hocam geçen haftaya göre daha iyi bildirim panelini düzeltmişler notification shade gelmiş, bu arada whatsapp için bildirim sorunu başta vardı yine sonra ayarlardan otomatik başlatmayı açtım ve pil tasarrufunu kısıtlama yok a getirdim.Bunu yaptığımdan beri hiç bildirim gecikme sorunu olmadı.Geçilebilir gibi duruyor tabii daha uzun kullanıma bakmak lazım
Bence temiz kurulumla deneyim açısından üzmez seni geçebilirsin bence ben güncellemeleri otadan alıyorum.Ama eu yla bi farkı var mı dersen oreo nun getirdiği ekstra bi şey yokGlobal rom bazen twrp ile uyum sorunu yaşıyor. O yüzden eu roma geçiş yapmıştım. simdi tekrardan oreo global roma geçsemmi karar veremedim deneyimin ne olur kardeşim.?