aralarında 1.000 tl fark var hocam bütçem 3.000 tl malesef daha iyi cihaz yok gibi1 gün gider sıkıntı olmaz. Mix serisi bağımlılıktır bir kere alırsanız tekrar çerçeveli telefon kullanamazsınız. Çok güzel cihazlar ama almışken 2s almak güzel olur derim.
aralarında 1.000 tl fark var hocam bütçem 3.000 tl malesef daha iyi cihaz yok gibi
pek fazla fotoğraf çekilen biri değilim hocam sıkıntı değil o benim içinO zaman mix 2 güzel cihaz hocam. Tek sıkıntı ön kamera onun dışında ben başka cihaz almam açıkçası
Merhaba arkadaşlar,
Ben de bugün aranıza katıldım. Mix 2 sipariş ettim. Ekrana tam uyumlu koruyucu kaplama var mı acaba? Araştırdım ama düzgün bir sonuç bulamadım.
hoş geldin forumun alış veriş bölümüne bakabilirsin hayırlı olsun mix 2Merhaba arkadaşlar,
Ben de bugün aranıza katıldım. Mix 2 sipariş ettim. Ekrana tam uyumlu koruyucu kaplama var mı acaba? Araştırdım ama düzgün bir sonuç bulamadım.
Miui10 da yüz tanıma var mı?Ben 2.5 haftadır kullanıyorum eu miui10 kurdum cihaz harbiden harika ama tek sevmediğim yanı ilk geldiği romunda cihaz kısıtlı 4K video izleme yok yüz tanıma yok o yok bu yok ama telefon cidden mükemmel ilk çıktığında amcam hediye mix almıştı bana tüm okul beni konuşuyordu okula tablet getiriyor diyecidden mix2 1i aratmayan bir cihaz sonuna kadar tavsiye ederim.