Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.Yok hocam, kırılmaz cam falan çıkmadı. Zaten ben o camları sevmiyorum, kaba duruyor. Üzerinde gelen ince filmi sökmedim, şimdilik onunla idare ederim. Spigen hiç ürün çıkarmamış bu cihazlara, yoksa spigen kılıf ve koruyucu alırdım direkt
Hepsiburada üzerinden farklı bir satıcıdan aldım hocam.
Çok teşekkür ediyorum hocam. En sevmediğim dosya aktarma kısmını geçtikten sonra güle güle kullanmaya başlayabilirim.Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.
Sabır hocam sabırÇok teşekkür ediyorum hocam. En sevmediğim dosya aktarma kısmını geçtikten sonra güle güle kullanmaya başlayabilirim.
ilginç hocam kesinlikle haklısınız satacağı ürünlerin aksesuarlarınıda getirmelicam konusun karman corman hep sahte ürün dolu sitelerde o yüzden bilindik magaarda bulabilirseniz alın özellikle mi store acıldı zaten oraya gelirse oradan almanızı öneririm ben eğer gelirse bu tarz ürünler ki mutlaka getirmeliler madem bi iş yaptı evo tam ypasın
klimalı odada calısırken koruyucu nano camlar komple ekrandan kalkıyor benim enteresan bir olay