Rom Mi Max3 için CrDroid 8.8 Android 12L

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Öncelikle; değerli emekleri için başta Skorpi hocam'a ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim. Rom çok güzel..
Kurulum'dan sonra rehberim'in yedeğini yanlışlıkla silince, tekrar senkronizasyon için MIUI'a geri döndüm. 'Cihaz bulma bölümü hasarlı' uyarısını veriyordu. Forum'da arattığımda 'persist' dosyası silinince oluyormuş. Rehberi edindikten sonra Crdoid'e döndüm. Şu an sensörler çalışmıyor. Nerede hata yaptığımı anlayamadım :/
Ben senkronizasyonu Google ile yaptığım için rehberde bir sorun olmadı, Crdroid e EU kararlı dan geçtim ve her şey sorunsuz çalışıyor, persist dosyasını atınca inşallah düzelir

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Persist dosyasını hangi yöntemle attınız? Konuda bir arkadaş 'recover'den atmayın kalıcı soruna sebep oluyor' demişti.
Fasboot rom içerisinde image var. O klasöre girince orda persist dosyasını alıp telefonda sd karta atacaksınız. TWRP den img yükle deyip sd karta attığınız dosyayı persist olrak yükleyebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben senkronizasyonu Google ile yaptığım için rehberde bir sorun olmadı, Crdroid e EU kararlı dan geçtim ve her şey sorunsuz çalışıyor, persist dosyasını atınca inşallah düzelir

Hocam bu durum miui de başınıza gelebilir. Ben yaşadım ve persist atınca düzeldi

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
fastboot erase persist
fastboot flash persist persist.img

komutu ile fastboot üzerinden yükleyebilirsiniz. Stock fastboot rom dosyası içerisinden persist dosyasını alabilirsiniz.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Fasboot rom içerisinde image var. O klasöre girince orda persist dosyasını alıp telefonda sd karta atacaksınız. TWRP den img yükle deyip sd karta attığınız dosyayı persist olrak yükleyebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu durum miui de başınıza gelebilir. Ben yaşadım ve persist atınca düzeldi
Yıllardır Miui kullandım ve çok şükür hiç gerek olmadı, neyse artık cihazım için en mükemmeli olan Crdroid romu kullanıyorum ve çok rahat ve mutluyum

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Yıllardır Miui kullandım ve çok şükür hiç gerek olmadı, neyse artık cihazım için en mükemmeli olan Crdroid romu kullanıyorum ve çok rahat ve mutluyum

Benimde ilk başıma gelişi

sinan.k

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sinan
Cihazım
MI Max 3
Meslek
Bilgi İşlem
Konular
0
Rom sonrası ısınma sorunu var. Full wipe ile temiz kurulum yapmak istiyorum. Sistemi yedekleyip geri yüklemek temiz kurulumu etkiler mi sizce?

Son düzenleme:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Rom sonrası ısınma sorunu var. Full wipe ile temiz kurulum yapmak istiyorum. Sistemi yedekleyip geri yüklemek temiz kurulumu etkiler mi sizce?
Ne yaparken ısınma oluyor hocam, oyun oynarken mi Ben oynamadığım için şimdiye kadar herhangi bir ısınma yaşamadım.. Bunun dışında romdan tam verim alabilmek için format data lı temiz kurulum şart

sinan.k

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sinan
Cihazım
MI Max 3
Meslek
Bilgi İşlem
Konular
0
Ne yaparken ısınma oluyor hocam, oyun oynarken mi Ben oynamadığım için şimdiye kadar herhangi bir ısınma yaşamadım.. Bunun dışında romdan tam verim alabilmek için format data lı temiz kurulum şart

Keşke oyunda olsa... Telefonda her hangi bir programı kullanırken oluyor. 'Format data' işlemini unuttum.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Keşke oyunda olsa... Telefonda her hangi bir programı kullanırken oluyor. 'Format data' işlemini unuttum.
Hocam, temiz kurulum yapın, sonra yine ısınma olursa, o zaman sizde başka bir problem var.... Inşallah yoktur

sinan.k

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sinan
Cihazım
MI Max 3
Meslek
Bilgi İşlem
Konular
0
Hocam, temiz kurulum yapın, sonra yine ısınma olursa, o zaman sizde başka bir problem var.... Inşallah yoktur

iyi dilekleriniz için teşekkürler hocam.angel~~

Üst Alt