- Adım
- Mehmet Can
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 28
Hocam fotoğrafları alıntı aldığınız kaynağı paylaşır mısınız?
Fotoğrafları kendim çektim hocam amatör olarak bu işler ile uğraşmaktayımHocam fotoğrafları alıntı aldığınız kaynağı paylaşır mısınız?
Hocam sanırım stock kameradaki özelliği diyorsunuz ekran odakladıktan sonra cekme. Hayır ne yazıkki böyle bir özellik yok ama onun yerine ses kısma tuşuna basarak cekmenizi öneririm çok daha işlevsel çalışmaktahocam ayarların bir yerinde odakla ve çek var mı?
ekranda bir yere basılı tutarak odaklanıp çekse?
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim hocam memnun kalmanıza sevindim evet gerçekten muazzam fotoğraflar elde edebilirsiniz.Emeğinize sağlık hocam, bizim telefonla böyle fotoğraflar çekmek gerçekten mutlu ediyor. iPhone 7 kullanan arkadaşım fotoğraf çekerken senin telefonu kullanalım diyor bu google kamera uygulaması sayesinde. Akşama Allah nasip ederse ablamın note 6 pro'ya da yükleyeceğim ona uygun versiyonu. Onda daha da iyi sonuçlar verir diye düşünüyorum
Rica ederim hocamGüzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık hocam...
teşekkürler hocamHocam sanırım stock kameradaki özelliği diyorsunuz ekran odakladıktan sonra cekme. Hayır ne yazıkki böyle bir özellik yok ama onun yerine ses kısma tuşuna basarak cekmenizi öneririm çok daha işlevsel çalışmakta