valla yanlış anlamayın ama buradaki herkes düz mantık sanırım. Herkes elindeki malı övüp duruyor. 2 tane aldık diyorum (nişanlıma ve kendime) 2side bu şekilde.Romları orjinal son güncelleme ikisininde. Sanırım hayatınızda başka telefon veya iyi işlemcili bir telefonda kullanmadınız. Mobile Legends'da fps düşük. Oyuna çok çok ciddi yansıyan bir kasma yok zaten ama takılma ve bazı yoğun grafik geçişlerinde problem var. Bugün eski mi max 1imi sattığım arkadaşımınkiyle kıyasladık gerçekten max 1 daha seri ve düzgün. Ayrıca ekran renkleri çok daha güzel. Ben de gittim 1 saat kadar önce Mi max 2 telefonumu Max 1 128 gb ile değiştirdim. Şimdi çok daha rahatım. Aklınızda olsun. Göz var nizam var iki cihazda elimde. Gönül rahatlığıyla kıyaslayabiliyorum. Tekrar söylüyorum; çok ciddi bir kasma, takılma v.s. genel olarak yok ama max 1 çok daha seri. Oyunların ve uygulamaların açılış hızı çok az bir şey daha hızlı. Ayrıca mobile legendsda çok daha iyi fps alıyorum. Yüksek grafiklerde bile bile
hiç hiç hiç hiç bir takılma yok. Max 1 - 128 gb'da henüz tam test edemedim yedeklerimi yüklüyorum ama Max 2den daha iyidir diye düşünüyorum.
[doublepost=1519301833,1519301657][/doublepost]Yorumu düzeltmeyi bulamadığım için flood yapmak zorunda kaldım.. Son ekleme olarak;
Max 2'nin farklı +ları var bununda farkındayım. Hoparlörleri çok daha güzel. Ayrıca batarya süresi ve uygulamalarla olan optimizasyonu daha iyi. Ayrıca kamerada ufak tefek iyileştirmeler var. Ama çok ciddi bir farkta yok. ram 4 gb ama 1 gb artışı fazla hissettirmiyor. Zaten Max 1-128 gb aldığım için bunda da 4 gb ram mevcut.
[doublepost=1519301994][/doublepost]Hatta ve hatta son detay; Max 2de Facebook'da gezerken videoların bol olduğu noktalarda ve çok aşağılara indiğimiz zaman minik minik takılma başlıyor. Bu işlemciye normal gibi geliyor ilk bakışta fakat max 1'de bunları yaşamamak insanı uyuz ediyor. Dediğim gibi max 1'e geri döndüm. Sonuç; maddi zarar. Manevi mutluluk