Alış Mi Max en uygun nereden/kimden alınır?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
İki telefonu yan yana koyup denemişliğim yok. Fakat yukarıda linki verilen sizin yazınızı okuduğumda da elinize her iki cihazı da alarak denemeler yaptığınızı gösteren bir şey okumadım. Teknik veriler sunmuşsunuz. Antutunun verileri de tekniktir zaten. Farklı şekillerde testleri mevcut. Matematik yalan söylemez. Ama şu var ben hızlı şarj olsun bir de şarjı birazcık daha fazla gitsin istiyorum diyenler Max 2 alabilirler. Oyunlarda ise kesinlikle Max 1'in daha hızlı olacağını düşünüyorum.
Her 2 Cihazı AYNI anda elime almışlığım yok, ancak Nisan 2016 dan beri Mi Max'ı defalarca kullandım ve inceledim ve daha Yeni olması sebebiyle, Mi Max 2 almaya karar verdim...Almamın sebebi ise, Yaşım ve Gözlerimin bozukluğu nedeniye Ekranın Büyük olmasını istememden...Burada hiç Kimse ile Urin yarışması yapmak niyetinde de değilim...Mi Max 2 tek kelime ile Muhteşem bir Cihaz...

yenikonya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Konya
Cihazım
Mi Max
Konular
7
Her 2 Cihazı AYNI anda elime almışlığım yok, ancak Nisan 2016 dan beri Mi Max'ı defalarca kullandım ve inceledim ve daha Yeni olması sebebiyle, Mi Max 2 almaya karar verdim...Almamın sebebi ise, Yaşım ve Gözlerimin bozukluğu nedeniye Ekranın Büyük olmasını istememden...Burada hiç Kimse ile Urin yarışması yapmak niyetinde de değilim...Mi Max 2 tek kelime ile Muhteşem bir Cihaz...

Ben de Mi Max'dan memnun kaldım.
Ama herkese Mi Mix tavsiye ederim.
:)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ben de Mi Max'dan memnun kaldım.
Ama herkese Mi Mix tavsiye ederim.
:)
Mi Mix'i herkes kullanamaz Üstadım, Ekranı büyük ve SAKAR'lar için kesinlikle uygun değil....Seramik gövde ve tüm Ekranın Cam olması sebebiyle...Ama hakkını verebilecek Kişilerin alabileceği çok Güzel bir Telefon.....Dostum ve Kardeşim Sayın abilgen73 e tavsiye ettim ve aldı kendisi vede şu an çok memnun...Kamerası hariç....

Üst Alt