Alış Mi Max en uygun nereden/kimden alınır?

yenikonya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Konya
Cihazım
Mi Max
Konular
7
size verdiğim fiyat mi max2 4/64 modelin fiyatıdır hocam.
almak isteyenlere buradan da duyuralım. ön sipariş ile 1000tl

Max 2 maalesef 4gb ramli olmasına rağmen işlemcisi düşük olduğu için Antutu'dan 40.000 puan almakta. 3gb ramli Max 1 ise işlemcisi daha iyi olduğu için antutu'dan 80.000 puan almakta.

Fiyat teklifiniz için teşekkürler. Fakat yukarıda da belirttiğim üzere fiyat 800 TL civarında olursa makul görünüyor.

SolidMaster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
aaaaa
Cihazım
Mi Max
Konular
0
size verdiğim fiyat mi max2 4/64 modelin fiyatıdır hocam.
almak isteyenlere buradan da duyuralım. ön sipariş ile 1000tl

Ben almadan önce keşke bileydim bu fiyatı valla direk sizden alırdım hocam. :)

yenikonya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Konya
Cihazım
Mi Max
Konular
7
Bence gayet uygun vede makul bir Fiyat.....

Bu arkadaş ön ödemeli satış yapıyor. Parayı veriyorsunuz. Bir ay sonra alıyorsunuz telefonu. Oysa forumda zaten 1025'e 48 saat teslimli satan var.

SolidMaster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
aaaaa
Cihazım
Mi Max
Konular
0
Max 2 maalesef 4gb ramli olmasına rağmen işlemcisi düşük olduğu için Antutu'dan 40.000 puan almakta. 3gb ramli Max 1 ise işlemcisi daha iyi olduğu için antutu'dan 80.000 puan almakta.

Fiyat teklifiniz için teşekkürler. Fakat yukarıda da belirttiğim üzere fiyat 800 TL civarında olursa makul görünüyor.

Xiaomi Mi Max 2....Neden SD 625 İşlemci kullanıldı, SD 660 beklenirken? seni buraya alalım hocam.
Skorpi üstadım gayet iyi açıklamış.

f.oksuz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
LeMax2 6/128
Konular
15
Bu arkadaş ön ödemeli satış yapıyor. Parayı veriyorsunuz. Bir ay sonra alıyorsunuz telefonu. Oysa forumda zaten 1025'e 48 saat teslimli satan var.
aradaki fark şu hocam. benim verdiğim fiyat mi max2 4/64gb içindir. diğer arkadaşlardan aldığınız fiyaat mi max 3/64gb içindir.

yani biri;
mi max 3/64
biri
mi max2 4/64

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ben sadece Fiyatın uygun olduğunu belirttim, 1025 lira olanı görmedim, çünkü esasen bildiğiniz gibi, bende 11 Hazirandan bu yana Mi Max 2 var ve pek ilgilenmiyorum fiyatlarıyla...Kimisi garantili olsun der, kimisi için fark etmez...her fiyatın bir alıcısı da vardır..

yenikonya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Konya
Cihazım
Mi Max
Konular
7
aradaki fark şu hocam. benim verdiğim fiyat mi max2 4/64gb içindir. diğer arkadaşlardan aldığınız fiyaat mi max 3/64gb içindir.

yani biri;
mi max 3/64
biri
mi max2 4/64

İşte ben de onu diyorum. max2'deki 4gb ramin hiçbir avantajı yok. Şöyle yazayım ben de:

mi max antutu: 80.000
mi max2 antutu: 40.000

Performans ve hız konusunda Max1, Max2'den çok daha hızlı.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
İşte ben de onu diyorum. max2'deki 4gb ramin hiçbir avantajı yok. Şöyle yazayım ben de:

mi max antutu: 80.000
mi max2 antutu: 40.000

Performans ve hız konusunda Max1, Max2'den çok daha hızlı.
Kendi Gözlerinizle bunu deneyledinizmi, yoksa Kağıt üzerindeki değerler üzerinden mi Yorum yapıyorsunuz....
6.Ağustos da ki buluşmamızda, Siz Hanımınızın Cihazını yanınıza alın ve kendi gözlerinizle görün derim

f.oksuz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
LeMax2 6/128
Konular
15
Kendi Gözlerinizle bunu deneyledinizmi, yoksa Kağıt üzerindeki değerler üzerinden mi Yorum yapıyorsunuz....
6.Ağustos da ki buluşmamızda, Siz Hanımınızın Cihazını yanınıza alın ve kendi gözlerinizle görün derim
yenikonya hocam. antutu da 20k fark var arada. verdiğim linklerde antutu skorları da var cihazların.
Skorpi hocamın da dediği gibi, kağıt üstündeki verilere de pek aldanmayın hocam.

yenikonya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Konya
Cihazım
Mi Max
Konular
7

İki telefonu yan yana koyup denemişliğim yok. Fakat yukarıda linki verilen sizin yazınızı okuduğumda da elinize her iki cihazı da alarak denemeler yaptığınızı gösteren bir şey okumadım. Teknik veriler sunmuşsunuz. Antutunun verileri de tekniktir zaten. Farklı şekillerde testleri mevcut. Matematik yalan söylemez. Ama şu var ben hızlı şarj olsun bir de şarjı birazcık daha fazla gitsin istiyorum diyenler Max 2 alabilirler. Oyunlarda ise kesinlikle Max 1'in daha hızlı olacağını düşünüyorum.

Üst Alt