- Adım
- zafer
- Cihazım
- mi max 3
- Meslek
- işçi
- Konular
- 11
  acaba öyle olursa çaylar benden olur14 saat diyelim
  acaba öyle olursa çaylar benden olur14 saat diyelim
Çay lafın gelişi , önemli olan muhabbetHocam çayla anca Skorpi üstadımı kandirirsin
bende durum tam da sizin anlattığınız gibi hocam.Öncelikli olarak güncelleme işini doğru yapıyorsunuz.
Xiaomi.eu tarafından çıkartılan twrp recovery flasladigim için twrp içine girince backup menüsünde sadece data, system, boot, cache, dalvik gözüküyordu.
Twrp değiştirince hepsi açıldı. En kötü durumlar için full yedek daha önce almamıştım. Bahaneden onları aldım. Size de tavsiye ederim. Bilgisayara atın kötü günler için dursun
Twrp recovery giriniz > Backup içine giriniz.
Resimde ki hepsi açıksa full yedek alınız. Değilse yeniden twrp flaşlama gerekir
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum ama buluşmamızı özellikle uzatıyorum ki, iyice uzmanlaşmış olasınız....(Uzman ne demekse artık...)bende durum tam da sizin anlattığınız gibi hocam.
her ne kadar skorpi hocam uzmanlığımı onaylamasa da,
ben olmuşum be.
360 saat beklemeden sonra geldiim nokta 359 saat kaldı yani 15 günde 1 saat geçti sadece14 saat diyelim
GIF li mesajlar atacağınıza Unlock işlemlerine çok önceden başlamış olsaydınız şimdiye kadar çoktan açılmış olacaktı360 saat beklemeden sonra geldiim nokta 359 saat kaldı yani 15 günde 1 saat geçti sadece
biri bedevi olduğumu mu söyledi
bende durum tam da sizin anlattığınız gibi hocam.
her ne kadar skorpi hocam uzmanlığımı onaylamasa da,
ben olmuşum be.
360 saat beklemeden sonra geldiim nokta 359 saat kaldı yani 15 günde 1 saat geçti sadece
biri bedevi olduğumu mu söyledi
GIF li mesajlar atacağınıza Unlock işlemlerine çok önceden başlamış olsaydınız şimdiye kadar çoktan açılmış olacaktı
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Doğru vallaGIF li mesajlar atacağınıza Unlock işlemlerine çok önceden başlamış olsaydınız şimdiye kadar çoktan açılmış olacaktı
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Hocam artık uzman değil, pro oldunuz.
Xiaomi senin bedevi olduğunu resmi olarak açıklamış oldu
Çok doğru söylüyorsun hocam. Foruma 720 tane gif atmıştır