Rehber Mi Max 3 TWRP Recovery ile Custom Rom Kurulumu

ismail.02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ismail
Cihazım
Samsung note 5
Konular
5
Selamun aleykum degerli arkadaslar eger rahatsiz olmayacaksaniz mi max 3 ile ilgili bi kac soru soracagim..
Oncelikle goz problemimden dolayi telefon buyuk ekran oldugu için cok hosuma gidiyor. Ama ilk defa xiaomi kullanacagim icin kafami kurcalayan bi kac kurt var.
1- max 3 un global versiyonu var mi ? Varsa turkiyede satilan(hepsiburada, n11,gittigidiyor) global versiyon mu ? Yoksa global rom mu yuklu?
2- 4.5g cekiyor mu sebeke olarak yani ozelliklerde yaziyor ama tam anlamadim band 20 destegi var mi acaba? Carsa bu global cihazda mi yoksa cin olan versiyon da mi var ? Bu ozellik de bnm icin cok onemli.
3- Bi de ben bu telefonu nerden saton alabilirim tabi varsa global cihazi?
Ozur dilerim cok soru sordum. Yeni uye oldum buraya yazdim dogru yermi onu da bilmiyorum affedin..

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Selamun aleykum degerli arkadaslar eger rahatsiz olmayacaksaniz mi max 3 ile ilgili bi kac soru soracagim..
Oncelikle goz problemimden dolayi telefon buyuk ekran oldugu için cok hosuma gidiyor. Ama ilk defa xiaomi kullanacagim icin kafami kurcalayan bi kac kurt var.
1- max 3 un global versiyonu var mi ? Varsa turkiyede satilan(hepsiburada, n11,gittigidiyor) global versiyon mu ? Yoksa global rom mu yuklu?
2- 4.5g cekiyor mu sebeke olarak yani ozelliklerde yaziyor ama tam anlamadim band 20 destegi var mi acaba? Carsa bu global cihazda mi yoksa cin olan versiyon da mi var ? Bu ozellik de bnm icin cok onemli.
3- Bi de ben bu telefonu nerden saton alabilirim tabi varsa global cihazi?
Ozur dilerim cok soru sordum. Yeni uye oldum buraya yazdim dogru yermi onu da bilmiyorum affedin..

Aleykümselam İsmail bey, hoşgeldiniz.
1- Evofone firması hariç satanlar global rom(şimdilik sahte rom) ile satıyor.
2- Bu soru benim için artık çok gereksiz. 4.5g için operatöre açtırmak lazımmış. Cihazda band 20 desteği var. Global sürümde kesinlikle var ama cin versiyonunda var mı yok mu bilmiyorum. Hiçte merak etmedim çünkü Türk Telekom olmama rağmen hep full çekiyor
3- Global cihazı Evofone mağazasından alabilirsiniz. Diğer türlü cepport getirmediği sürece şimdilik garantili almanızın anlamı yok. Çünkü getirenler sahte rom ile getiriyor. Yada cihaz güncelleme almıyor.
4- Bu madde benden olsun. Alacağın üründen zerre pişman olmayacaksın. Sizi fazlasıyla memnun edecek bir ürün için hazırlıklı olun.

Dediğiniz gibi yer burası değil. Yeni konu açsaydiniz daha iyi olurdu.

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ismail.02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ismail
Cihazım
Samsung note 5
Konular
5
Aleykümselam İsmail bey, hoşgeldiniz.
1- Evofone firması hariç satanlar global rom(şimdilik sahte rom) ile satıyor.
2- Bu soru benim için artık çok gereksiz. 4.5g için operatöre açtırmak lazımmış. Cihazda band 20 desteği var. Global sürümde kesinlikle var ama cin versiyonunda var mı yok mu bilmiyorum. Hiçte merak etmedim çünkü Türk Telekom olmama rağmen hep full çekiyor
3- Global cihazı Evofone mağazasından alabilirsiniz. Diğer türlü cepport getirmediği sürece şimdilik garantili almanızın anlamı yok. Çünkü getirenler sahte rom ile getiriyor. Yada cihaz güncelleme almıyor.
4- Bu madde benden olsun. Alacağın üründen zerre pişman olmayacaksın. Sizi fazlasıyla memnun edecek bir ürün için hazırlıklı olun.

Dediğiniz gibi yer burası değil. Yeni konu açsaydiniz daha iyi olurdu.

Cok hos buldum yazdiklarinizi... Verdiğiniz engin bilgiler için cok tesekkür ederim hocam gercekten aydinlattiniz beni hocam :)
Lakin hocam yazdiklariniza cevap vermeden once hemen okuyup dediğiniz siteye bakip sonra yazmak istedim lakin mi max 3 u o sitede bulamadim acaba ben de mi sorun var. Siz de ordan almadiniz mi hocam ?
Sizin tel de globalsa nerden aldiginizi soyleyebilir misiniz ?
Tesekkurler

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Cok hos buldum yazdiklarinizi... Verdiğiniz engin bilgiler için cok tesekkür ederim hocam gercekten aydinlattiniz beni hocam :)
Lakin hocam yazdiklariniza cevap vermeden once hemen okuyup dediğiniz siteye bakip sonra yazmak istedim lakin mi max 3 u o sitede bulamadim acaba ben de mi sorun var. Siz de ordan almadiniz mi hocam ?
Sizin tel de globalsa nerden aldiginizi soyleyebilir misiniz ?
Tesekkurler

Daha evofone max 3 modelini getirmedi diye biliyorum. Onun harici global şimdilik Türkiye de yok diye biliyorum. Unutmayınız ki çinden gelen ürünü misal 2000TL ye alırsın. Türkiye de satılan sözde garantililer 2500tl iken evofone 3000TL ye satabilir Cihazımı çin mağazasından direk alıp getiren bir kişiden aldım. Yani Çin versiyonu cihazda Türkçe arayüz ile sınırsız özellikleri fazlasıyla kullanıyorum.

ismail.02

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ismail
Cihazım
Samsung note 5
Konular
5
Daha evofone max 3 modelini getirmedi diye biliyorum. Onun harici global şimdilik Türkiye de yok diye biliyorum. Unutmayınız ki çinden gelen ürünü misal 2000TL ye alırsın. Türkiye de satılan sözde garantililer 2500tl iken evofone 3000TL ye satabilir Cihazımı çin mağazasından direk alıp getiren bir kişiden aldım. Yani Çin versiyonu cihazda Türkçe arayüz ile sınırsız özellikleri fazlasıyla kullanıyorum.

Sağolun teşekkürler en iyisi ben gelmesini bekleyeyim çünkü rom işlerinden fazla anlamiyorum elime yüzüme bulastiririm simdi .. çok sağolun hocam enazindan rahatladim. Hayirli aksamlar

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
saliharda hocam bu bootloader kilidin süresine bakayım dedim 528 saat verdi ama ilk defa yaptığımda 360 saat vermişti anlamadım benmi yanlış yaptım acaba elalemin geriye gider benimki ileri doğru ilerliyor Idea~~wasntme~~
Çöldede kalmadık ama giggle~~

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
saliharda hocam bu bootloader kilidin süresine bakayım dedim 528 saat verdi ama ilk defa yaptığımda 360 saat vermişti anlamadım benmi yanlış yaptım acaba elalemin geriye gider benimki ileri doğru ilerliyor Idea~~wasntme~~
Çöldede kalmadık ama giggle~~

Hocam İçin rahat olsun arada bir kontrol etmeyi bırakma 360 saat sonunda muhtemelen açılacaktır. Bende de 720 saat demişti aşağı yukari 360 saat sonra açıldı.

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
Hocam İçin rahat olsun arada bir kontrol etmeyi bırakma 360 saat sonunda muhtemelen açılacaktır. Bende de 720 saat demişti aşağı yukari 360 saat sonra açıldı.
Tamamdır senin dediğin hesaba göre cumartesi akşam 5 de bu iş olacak
O zaman romlardan rom beğen ;)

resitugur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ugur
Cihazım
mi max 3
Konular
5
Tamamdır senin dediğin hesaba göre cumartesi akşam 5 de bu iş olacak
O zaman romlardan rom beğen ;)
zaferturk hocam,

en az sizin kadar ben de heycanlıyım,
şu kilidiniz bir açılsın,

twrp kurarken nasıl yusufladığımı,
nasıl dağlara taşlara figan ettiğimi siz biliyorsunuz.

sizde aynı duyguları ve fiziki durumu yaşayacak mısınız diye merak içersindeyim.

Üst Alt