- Adım
- Umut Furkan
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Meslek
- Bar Şefi
- Konular
- 99
Kimsenin kimseye tavır yaptığı yok , saygınlık kazanmak zamanla oluyor . Açtığınız konudan çok konunun devamında sıkıntı yaşamış kişilere yardım edip etmediğinizle ve yardım ederken kullandığınız üslupla ilgili herşey. Mesaj sayısı ile alakası yok ama siz bunu atlıyorsunuz. Biz bir aileyiz evet bir konu açarken bile birbirimize danışıyoruz , yetkinliği kimde ise bazı konuları açmayı bir diğerine bırakıyoruz . Ayrıca bu beğeni sisteminde kimse kimsenin konusunu mesajını beğenmek zorunda değil , herkes özgür bir birey ve ne yapacağına kendi karar veriyor . Size karşı toplu alınmış bir karar yok . Bizi yandaşlıkla suçlamanızı gerektirecek bir durum da yok ortada . Sizi aşağı çeken işte bu . Benim de hiç beğeni almamış konularım oldu . İlk iki temamı yaptığımda kimse beğenmedi Örnek kimseye sizin yaptığınız gibi ithamlarda bulunmadım. İnandığım şeyi yapmaya devam ettim , bir yazı tipi paylaştım ben beğenmiştim ama tek bir kişi bile beğenmedi sessiz sedasız çöp kutusuna taşıdım ama paylaşım yapmaya devam ettim. Sanırım siz bunlara anlayış gösterecek kapasitede değilsiniz
Neyse hocam uzatmaya gerek yok Mi Max konusu dağılmasın. Herkes anlamıştır.