Güncelleme Mi Max 3 Global Kararlı V11.0.5.0 PEDMIXM İndirme Bağlantıları

ganjair

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
baran deniz
Cihazım
mi8
Konular
33
xiaomi ile küstüm artık ceosu beni aramadan barışmam

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Noldu yöneticiler kendi çevrenize mükemmel bana kızgın forum tam yandaşcılar dolu yöneticiler birbirlerinin her mesajını beğeniyor geliyor bize kızgın işareti atıyor. Komiksiniz.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Noldu yöneticiler kendi çevrenize mükemmel bana kızgın forum tam yandaşcılar dolu yöneticiler birbirlerinin her mesajını beğeniyor geliyor bize kızgın işareti atıyor. Komiksiniz.

Bu mesajı yazarken amacınız neydi? Ne ifade etmeye çalıştınız?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Dün miui 11 rom konuları açtım bana böyle mesaj yazdılar bende böyle cevap verdim.

Belirttiğiniz bu mesajın 15 dakika sonrasında Skorpi hocam yanlış anlaşılmaya müsait bir ifade kullandığı için özür de dilemişti... Sizin yazdığınız ifade ile dün yazılan bu mesaj arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz?

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99

Belirttiğiniz bu mesajın 15 dakika sonrasında Skorpi hocam yanlış anlaşılmaya müsait bir ifade kullandığı için özür de dilemişti... Sizin yazdığınız ifade ile dün yazılan bu mesaj arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz?

Konularıma beğeni ve yorum gelmeyince üzüldüm yönetici açtı mı herkes teşekkür ediyor beğeniyor ona sinir oldum o öyle bir mesaj yazdım.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Konularıma beğeni ve yorum gelmeyince üzüldüm yönetici açtı mı herkes teşekkür ediyor beğeniyor ona sinir oldum o öyle bir mesaj yazdım.

Bu tarz bir mesaj yazdıktan sonra verilen ifadeleri de yadırgamamanız gerekirdi... Oysa siz yadırgamanın da ötesine geçip bir sonraki mesajınızda "komiksiniz" gibi hakaret olarak algılanabilecek bir ifade içeren başka bir mesaj daha yazmışsınız. Keza açtığınız ve düzenlediğiniz konu bulunduğu forum içerisinde sabit konular arasında yer alıyor.

Ayrıca forum kurallarımızı bir defa daha hatırlatmak istiyorum. Lütfen bundan sonraki mesajlarınızda ve konularınızda daha dikkatli ve özenli olunuz.

Forum kurallarımız md. 2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız...

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Herkes gibi konu açmak sizinde hakkınız, konularınız hakkında en ufak bir yorumda dahi bulunmadım. Siz konuları açarken insanlara faydalı olmak için actiysaniz XiaoMiu hocamda bu sebeple açıyor. XiaoMiu hocam sizin konularınız altına kaptınız bunu yazdı mı ki siz gelip buraya bunu yazıyorsunuz. Kızgın tepkim buna , kimsenin yandaşı değilim olmam da . Mesaj kasmak için konulara . Koyup bıraktığınız günleri unutmadım amacınız her ne ise ulaşamayacaksınız hele bu üsluptan sonra asla

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Bu tarz bir mesaj yazdıktan sonra verilen ifadeleri de yadırgamamanız gerekirdi... Oysa siz yadırgamanın da ötesine geçip bir sonraki mesajınızda "komiksiniz" gibi hakaret olarak algılanabilecek bir ifade içeren başka bir mesaj daha yazmışsınız. Keza açtığınız ve düzenlediğiniz konu bulunduğu forum içerisinde sabit konular arasında yer alıyor.

Ayrıca forum kurallarımızı bir defa daha hatırlatmak istiyorum. Lütfen bundan sonraki mesajlarınızda ve konularınızda daha dikkatli ve özenli olunuz.

Forum kurallarımız md. 2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız...

Sabit konularda olduğunu görmedim hocam.
Kusura bakmayın bir daha olmayacak.
Herkes gibi konu açmak sizinde hakkınız, konularınız hakkında en ufak bir yorumda dahi bulunmadım. Siz konuları açarken insanlara faydalı olmak için actiysaniz XiaoMiu hocamda bu sebeple açıyor. XiaoMiu hocam sizin konularınız altına kaptınız bunu yazdı mı ki siz gelip buraya bunu yazıyorsunuz. Kızgın tepkim buna , kimsenin yandaşı değilim olmam da . Mesaj kasmak için konulara . Koyup bıraktığınız günleri unutmadım amacınız her ne ise ulaşamayacaksınız hele bu üsluptan sonra asla

Hocam ben biliyorum ne olduğunu sohbet mesajlarıma bile beğeni atmamış herkese atarken benden hoşlanmıyor demek ki, burası forum biz bir aileyiz diyoruz siz bana tavır yaptığınız için bende tavır yaptım tanımam etmem ben kimseye kin tutacak değilim herkes aynı konumdadır benim için kimseyle bir derdim yok.
İnsanlar faydalasın diye açıyorum konuları yani başka ne amacım olabilir? Eskiden her dakika forumlarda gezen sürekli yardım etmeye çalışan bir insandım uzun 3-4 yıldır forumlarda yoktum ta ki burayı bulana kadar amacım insanlara yardımcı olabilmek. Mesaj kasma amacım olsa emin ol 3000 mesajım olurdu şuan.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Sabit konularda olduğunu görmedim hocam.
Kusura bakmayın bir daha olmayacak.

Hocam ben biliyorum ne olduğunu sohbet mesajlarıma bile beğeni atmamış herkese atarken benden hoşlanmıyor demek ki, burası forum biz bir aileyiz diyoruz siz bana tavır yaptığınız için bende tavır yaptım tanımam etmem ben kimseye kin tutacak değilim herkes aynı konumdadır benim için kimseyle bir derdim yok.
İnsanlar faydalasın diye açıyorum konuları yani başka ne amacım olabilir? Eskiden her dakika forumlarda gezen sürekli yardım etmeye çalışan bir insandım uzun 3-4 yıldır forumlarda yoktum ta ki burayı bulana kadar amacım insanlara yardımcı olabilmek. Mesaj kasma amacım olsa emin ol 3000 mesajım olurdu şuan.
Kimsenin kimseye tavır yaptığı yok , saygınlık kazanmak zamanla oluyor . Açtığınız konudan çok konunun devamında sıkıntı yaşamış kişilere yardım edip etmediğinizle ve yardım ederken kullandığınız üslupla ilgili herşey. Mesaj sayısı ile alakası yok ama siz bunu atlıyorsunuz. Biz bir aileyiz evet bir konu açarken bile birbirimize danışıyoruz , yetkinliği kimde ise bazı konuları açmayı bir diğerine bırakıyoruz . Ayrıca bu beğeni sisteminde kimse kimsenin konusunu mesajını beğenmek zorunda değil , herkes özgür bir birey ve ne yapacağına kendi karar veriyor . Size karşı toplu alınmış bir karar yok . Bizi yandaşlıkla suçlamanızı gerektirecek bir durum da yok ortada . Sizi aşağı çeken işte bu . Benim de hiç beğeni almamış konularım oldu . İlk iki temamı yaptığımda kimse beğenmedi Örnek kimseye sizin yaptığınız gibi ithamlarda bulunmadım. İnandığım şeyi yapmaya devam ettim , bir yazı tipi paylaştım ben beğenmiştim ama tek bir kişi bile beğenmedi sessiz sedasız çöp kutusuna taşıdım ama paylaşım yapmaya devam ettim. Sanırım siz bunlara anlayış gösterecek kapasitede değilsiniz

Üst Alt