Üzerine olmaz ama 4 Wipe ile olur.. Twrp nin gitmemesi için Magisk yüklemeyi unutmayın sakın reboot etmeden öncexiaomi.eu 9.3.28 beta nın üzerine kurabilir miyiz?
Üzerine olmaz ama 4 Wipe ile olur.. Twrp nin gitmemesi için Magisk yüklemeyi unutmayın sakın reboot etmeden önce
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
İnternal storage yerine data yı işaretleyin, diğer üçü ok....magiski, globalden sonra, rebbot öncesiResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.wipe lar dogrumudur hocam ? birde magiski 9.3.28 deyken mi kurmam gerekiyor yoksa globali twrpden flashladıktan sonra reboot etmeden flashlamam mı gerekiyor ?
cihaz global versiyon değil sıkıntı olmaz değil mi hocam .İnternal storage yerine data yı işaretleyin, diğer üçü ok....magiski, globalden sonra, rebbot öncesi
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Hayır, neden sıkıntı olsun ki...aynı versiyon, yani Android 9....ama eğer benim şahsi fikrimi soracak olursanız, ben EU BEta da kalırdım...yarın 9.4.11 çıkmış olacakcihaz global versiyon değil sıkıntı olmaz değil mi hocam .
önceki konulara baktım 1 yıl geçmiş aradan fakat aynı problem varmıdır diye sormak istedim salih arda hocamın başlıkları altındaki arb kilidi aktif olup cihazı brick edebileceği yazıyorduda ondan çekindim biraz sormak istedim.Hayır, neden sıkıntı olsun ki...aynı versiyon, yani Android 9....ama eğer benim şahsi fikrimi soracak olursanız, ben EU BEta da kalırdım...yarın 9.4.11 çıkmış olacak
Evet doğru...eğer sürüm düşürür ve stok romda iseniz....ama siz custom romdasınız ve stok roma döneceksiniz ve aynı Android versiyonu içinde kalıyorsunuz...stok roma döndükten sonra eğer bir alt sürüme dönerseniz, cihazınız Brick olacaktırönceki konulara baktım 1 yıl geçmiş aradan fakat aynı problem varmıdır diye sormak istedim salih arda hocamın başlıkları altındaki arb kilidi aktif olup cihazı brick edebileceği yazıyorduda ondan çekindim biraz sormak istedim.
skorpi hoca bu başlığın altındaki stok roma geçiş yaptıktan sonra yarın çıkacak olan 9.4.11 e geçiş yapmam da problem yaratmayacaktır değil mi ? son sorumdu ilgilendiğiniz için minnettarım .Evet doğru...eğer sürüm düşürür ve stok romda iseniz....ama siz custom romdasınız ve stok roma döneceksiniz ve aynı Android versiyonu içinde kalıyorsunuz...stok roma döndükten sonra eğer bir alt sürüme dönerseniz, cihazınız Brick olacaktır
Yaratmaz...ama madem zaten geçiş yapacaksınız, niye zahmetlere giriyorsunuz, anlayamadımskorpi hoca bu başlığın altındaki stok roma geçiş yaptıktan sonra yarın çıkacak olan 9.4.11 e geçiş yapmam da problem yaratmayacaktır değil mi ? son sorumdu ilgilendiğiniz için minnettarım .