- Adım
- Soner
- Cihazım
- POCO F2 PRO
- Meslek
- Memur
- Konular
- 9
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam size sunulabilecek desteği ben özell mesajla iletmiştim. Başka bir şekilde malesef destek olamıyoruz sizin durumunuzabootloader kilidi açıkken cihaz kapalı açılmıyor bu şekilde resmi yoldan diyelim bootloader kilidini kaldırabilirmiyim yardım ediniz lütfen sayfanız madem yardımcı olucak bende yardım istiyorum
Hocam şuan bundan başka bir çözümü yok zaten cihazınızın. Daha önce bootloader kilidinizi siz açmamışsınız. Siz açmış olsaydınız sorun olmazdı şimdi. Ben cihazı yaptıktan sonra siz kurcalamaz ve bootloader ı kilitlemezseniz sorunsuz çalışır. Kendi kendine bozulmayacağının garantisini veririm. Siz kurcalayıp bootloader kilitlerseniz elbet yine böyle olur. Hiçbir cihazın bootloader ı kendi kendine kapanmaz.Demekki Bu SAyfanında özelliğide yok ben para verdikten sonra zaten açtırırım mantıklı düşündüğünüzde kendinizi benim yerine koyarak düşünün mecbur olabilirim ama yaptıracağıma yeni telefon alırım yorumlara baktım yine aynısı oluyor diye bilgiler var bana sorunun garanti ve sorunsuz çalışacağına dair garanti verirsen göndereyim cihazı
Zaten o şekilde çalışıyorum. Ücreti alır kargoyu çıkarım.cihazı ben kilitledim ve açtım ama şimdi olmuyor ben bunu sana göndereyim haftaya tamam oldu deyincede hesaba gönderirim senin ücretini uygun görürsen bu şekilde