Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberMi Max 3 Alınca Adım Adım Yapılacaklar Listesi
Kutuda global yazmıyor.
İmei den sorguladım 4 Çince yazı 64 Çince yazı yazıyor.
Sanırım global olmayan cihazlar Türkiye pirizine uyumlu değilmiş benim cihaz kutusundan adaptör farklı çıktı yanında dönüştürücü verdi Migros.
(Global değildir başım ağrıtmasın diye aradım iade etmek istedimi belirttim bunun olmayacağını gerekirse servis tarafından yazılım desteği verileceğini belirttiler)
Sanırım korktuğum başıma geldi rom rot vs gibi konulardan hiç anlamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Global olan cihazlar Türkiye prizine uyumlu olacaktı yanlış yazmışım
Sanırım global olmayan cihazlar Türkiye pirizine uyumlu değilmiş benim cihaz kutusundan adaptör farklı çıktı yanında dönüştürücü verdi Migros.
Global olan cihazlar Türkiye prizine uyumlu olacaktı yanlış yazmışım
Şarj cihazı için dert etme dönüştürücü ile sorunsuz kullanabilirsin. Benimde aynı şekilde üç tane farklı cihazım var. Senelerdir dönüştürücü ile kullanıyorum sorun görmedim.
Aslında sıkıntım şu ben cihaza müdehale etmeden kullanmak istiyorum.
Sebepleri 1 günümüzde bankacılık dahil bir çok işlemi artık cebimizden yapıyoruz bir virüs yada başka bir şekilde cihaz, bilgi ve içerik güvenliği ne olur? rom rot olayları garantiyi etkiler mi? Bu gibi sıkıntılarla karşılaşılır mıyız?
Tabiki cihazı özelliği donanımı ile en ekin şekilde hangisi ile kullanılıyorsa onu tercih etmek te isterim.
Sanırım bir süre böyle kullanıp biraz arkadan takip ederek duruma göre hareket edeceğim gibi görünüyor.
Aslında sıkıntım şu ben cihaza müdehale etmeden kullanmak istiyorum.
Sebepleri 1 günümüzde bankacılık dahil bir çok işlemi artık cebimizden yapıyoruz bir virüs yada başka bir şekilde cihaz, bilgi ve içerik güvenliği ne olur? rom rot olayları garantiyi etkiler mi? Bu gibi sıkıntılarla karşılaşılır mıyız?
Tabiki cihazı özelliği donanımı ile en ekin şekilde hangisi ile kullanılıyorsa onu tercih etmek te isterim.
Sanırım bir süre böyle kullanıp biraz arkadan takip ederek duruma göre hareket edeceğim gibi görünüyor.
Cihazınız global değilse zaten bootloaderi açılmış vaziyettedir. Bootloaderi açık halde size sattıkları için firma gıcıklık yapmazsa rom ve root garantiyi etkiler mi sorusuna hayır derim.(Eğer bootloader açıksa)
Telefonunuza herhangi dışarıdan müdahale yapmak istemiyor olabilirsiniz fakat bootloader açık durumundaysa zaten firma dışarıdan müdahale yapmış demektir. Cihazınız çin versiyon olduğu halde orjinalinde olmayan bir işlem uygulayarak global rom yüklemesi yaparak size satmıştır.
Bankacılık işlemleri için tavsiye olarak en güvenli yöntem hattın takılı olmadığı telefon üzerinden işlem yapmanız ve işleminiz bitince uygulamayı kaldırmanızdır.
Hocam ben yazınızı simdi gordum ama malesef dun cihazın kılıfını actım ve global beta rom yukledim fastboot tan bu aksamadan sonra neyapabilirim sorun yazamamak icin
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ben yazınızı simdi gordum ama malesef dun cihazın kılıfını actım ve global beta rom yukledim fastboot tan bu aksamadan sonra neyapabilirim sorun yazamamak icin
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
saliharda custom rom olarak ne önerirsiniz? Dene sen yaz mı diyorsunuz yoksa
Bu custom romlarda arb sorunu yok değil mi? Şimdiden indirip salı gününe hazırlık yapalım