Yapma bekle saliharda arkadaş bu konularda otaride onun önerisi ile yapmadım benimde 2 güncellemem var ama bl kilidi için bekliyorumMi max 3 aranıza yeni katıldım miu 10 kararlı güncelleme var yapmam mı iyi olur? yapmam mı?
Hocam artık sizde yarı uzmansınız. Konular içerisinde ki aktifliginizi görüyorum. Sizi içten içe tebrik ettiğimi bilmenizi isterim.Yapma bekle saliharda arkadaş bu konularda otaride onun önerisi ile yapmadım benimde 2 güncellemem var ama bl kilidi için bekliyorum
Cihazınız da şuan hangi sürüm kurulu?Bekliyorum.
Hocam artık sizde yarı uzmansınız. Konular içerisinde ki aktifliginizi görüyorum. Sizi içten içe tebrik ettiğimi bilmenizi isterim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cihazınız da şuan hangi sürüm kurulu?
Max 3 Uzmanları çoğalıyor desenizeHocam artık sizde yarı uzmansınız. Konular içerisinde ki aktifliginizi görüyorum. Sizi içten içe tebrik ettiğimi bilmenizi isterim.
Cihazınız da şuan hangi sürüm kurulu?
Max 3 Uzmanları çoğalıyor desenize
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Telefonun kutusunun yan kenarında kırmızı etiket ile global versiyon yazıyor mu? İnternet sitesinden sorgulama da yapabilirsiniz.Mıuı global 9.6 kararlı 9.6.4.0 (oedmıfd)
Ne yapalım kendi aramızda uzman çıkartır olur. Nerde bizim Skorpi üstadımızMax 3 Uzmanları çoğalıyor desenize
Hocam artık sizde yarı uzmansınız. Konular içerisinde ki aktifliginizi görüyorum. Sizi içten içe tebrik ettiğimi bilmenizi isterim.
Daha 113 saat kaldı kardeşim uzman olup olmadığımızı görmeye ayrıca diğer sorulara cevap vermeye çalışıyoruz işte elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz
Çoklukdan kuvvet doğarmışMax 3 Uzmanları çoğalıyor desenize
Global olan cihazlar Türkiye prizine uyumlu olacaktı yanlış yazmışımKutuda global yazmıyor.
İmei den sorguladım 4 Çince yazı 64 Çince yazı yazıyor.
Sanırım global olmayan cihazlar Türkiye pirizine uyumlu değilmiş benim cihaz kutusundan adaptör farklı çıktı yanında dönüştürücü verdi Migros.
(Global değildir başım ağrıtmasın diye aradım iade etmek istedimi belirttim bunun olmayacağını gerekirse servis tarafından yazılım desteği verileceğini belirttiler)
Sanırım korktuğum başıma geldi rom rot vs gibi konulardan hiç anlamam.