- Adım
- Not Found
- Cihazım
- Poco X6Pro
- Meslek
- Mod
- Konular
- 320
Hocam paylaşım yaptığımdan beri kullanıyorum.Öncelikle kim olursa olsun Escobar1945 hocam ile başedemez bu konuda.Yani sizinle aynı fikirdeyim.Roma gelirsek Eu tabanlı olduğu için dolayısıyla Eu dan hiç bir farkı yok özelleştirme açısından,sadece kurulumda sonradan yüklenmesi gereken (Dolby,magisk,gcam,face,insta vs)uygulamaların aroma ile yüklenebiliyor olması avantaj,rom henüz çok yeni olduğu için ufak tefek göze çarpmayan hataları var ama sonraki güncellemelerde düzelir diye umuyorum çünkü ota desteği de sunuyorlar yani sürekliliği olacağı belli.Şu an 36 cihaza destek veriyorlar,diğer cihazlar içinde verileceğini söylüyor geliştiricileri.Belki ilerki güncellemelerde özelleştirmeler sunulabilir,ozaman daha güzel olur kanaatindeyim.Biraz uzun bir yorum oldu sanırım ama sonuç olarak kullanılabilir herhangi bir günlük veya haftalık kullanımı etkileyecek bir durum yok.
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ilk sayfada Çin developer tabanlı demiştin? Direk çin geliştirici sürümden yapıyorlarsa güzel. Ama eu tabanlıysa ki onların güncellemesine göre bunlar güncelleyecekse tamda indiriyorken bunu okuyunca bir durdum.