Sohbet Mi Max 2 Xiaomi'lerin Kral'ı mı yoksa tahtı Max 3 mü aldı???

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Merak etmeyin siz, kimse Skorpi Max3 e geçti diye, Max2 yi bırakıp, O'nu takip etmez

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Hocam siz bu forumun üstadı işiniz siz nereye giderseniz gidin her zaman arkanızda olucak takipçiler var çünkü siz doğru yolu biliyorsunuz

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam siz bu forumun üstadı işiniz siz nereye giderseniz gidin her zaman arkanızda olucak takipçiler var çünkü siz doğru yolu biliyorsunuz
Estağfurullah hocam, ben koca göbekli, kel, teknoloji özürlü, kafası hiç bir şeye basmayan, yaşlı bir adamım sadece ve buraya da can sıkıntısından takılıyorum

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Estağfurullah hocam, ben koca göbekli, kel, teknoloji özürlü, kafası hiç bir şeye basmayan, yaşlı bir adamım sadece ve buraya da can sıkıntısından takılıyorum

Hocam o dedikleriniz benim babamda var:D
ama siz maşallah bizide geçtiniz böyle demeyin lütfen kendinize

AGT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
xiaomi mi ma
Konular
0
Değerli arkadaşlar, bildiğiniz üzere, Mi Max 2 cihazımı 11 Haziran 2017 den bu yana kullanmaktayım ve forumda sürekli Xiaomi'lerin KralMi Max 2 diyorum ve bundan bir çok kişinin rahatsızlık duyduğunu biliyorum, ancak ben tabiki bunları söylerken, sözkonusu bu cihazın orta segmente ait olduğunu ve SD845 li olmadığının farkındayım.
Kral dememin asıl sebebi, Batarya performansından dolayı ve bunu da SD625 e borçluyuz....
Mi Max 3, daha iyi geliştirilmiş olan SD636 ile piyasaya verildi ve Bataryası 5500 mAh, ve Max 2 ye göre daha performans odaklı olması gerekir, hatta Max 3 sahipleri, bana nispet yaparcasına, cihazlarına İmparator vs gibi lakaplar takıp, beni güya ti'ye almaya çalışmaktadırlar....

Aşağıdaki sürelerin tabiki herkesin kullanımına göre değiştiğini çok çok iyi bilmekteyim

Bende Hodri meydan diyorum, benim kullanımıma yakın şartlarda benim aldığım sürelerden daha iyisini alan Max 3 sahibi varsa, buradan herkesin huzurunda Söz veriyorum, bir daha asla, Mi Max 2 bende olduğu müddetçe, kendisine Kral demeyeceğim

Cihazımın BL açık, TRWP yüklü ve Root'lu, Global Beta tabanlı Greeshan Rom kullanmaktayım ve WİFİ ve Bluetooth daima açık, oyun oynamam, WhatsApp ve Tapatalk'ı çok yoğun kullanmaktayım ve günlük normal telefon görüşmesi yapmaktayım

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Max 2 yi o kadar beğendim ki max 3 cıkınca gözüm kapalı aldım. max 2 yi de eşime verdim şuan elimde ikisi de mevcut. İlk şarjdan sonra kıyaslayınca evet max 2 bataryası biraz daha uzun gidiyor. Fakat ben max 2 ile de sizde ki gibi 19 sat ekran alamadım rekorum 1o saat civarıydı. Mi max güzel ama tek şaşırdığım nokta boyutu oldu. Max 2 nin ekranı enden daha geniş bu da daja keyifli oluyor bence. Şöyle diyeyim. biri 6.44 diğeri 6.9 ama max3 max2 nin kılıfına sığıyor. silikon kılıf olduğu için enden hafif bol gelse de tam oturuyor denilebilir. arka kamera kesimi farklı tabi. kısacası telefon büyük değil. Ekran uzunlamasına uzamış sadece.ekran kasa oranı büyümüş. kamerası daha başarılı. neyse ileride daha kapsamlı bir kıyaslama yaparım belki. Selamlar.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Max 2 yi o kadar beğendim ki max 3 cıkınca gözüm kapalı aldım. max 2 yi de eşime verdim şuan elimde ikisi de mevcut. İlk şarjdan sonra kıyaslayınca evet max 2 bataryası biraz daha uzun gidiyor. Fakat ben max 2 ile de sizde ki gibi 19 sat ekran alamadım rekorum 1o saat civarıydı. Mi max güzel ama tek şaşırdığım nokta boyutu oldu. Max 2 nin ekranı enden daha geniş bu da daja keyifli oluyor bence. Şöyle diyeyim. biri 6.44 diğeri 6.9 ama max3 max2 nin kılıfına sığıyor. silikon kılıf olduğu için enden hafif bol gelse de tam oturuyor denilebilir. arka kamera kesimi farklı tabi. kısacası telefon büyük değil. Ekran uzunlamasına uzamış sadece.ekran kasa oranı büyümüş. kamerası daha başarılı. neyse ileride daha kapsamlı bir kıyaslama yaparım belki. Selamlar.
SOT, kullanıma göre değişkenlik gösteren rakamsal bir değer....evet, Max 2 nin ekranı aynı dediğiniz gibi enden az biraz daha büyük...Büyüklük konusunda hemfikiriz, Cihaz büyük değil, diğerleri yanında küçük kalıyorlar..güle güle kullanın

thezalim02

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut Gazi
Cihazım
Xiaomi Mi Max 3
Meslek
Backend Front Edit
Konular
44
Skorpi üstadım ben sana küstüm yav :@ ilk başta diyedinya üstad mi max 2 deyi aldım 3'ü şimdi üzüllemi ağlayammı anlamadım yn~~doh~~

Üst Alt