Soru Mi Max 2 vs A1

kkmehmet58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
iPhone 5S
Konular
4
Selam arkadaşlar foruma yeni katıldım. Öncelikle herkese selamlarımı iletiyorum. :) Arkadaslar öncelikle yeni cihaz alma arayışındaydım aklımda samsung gibi klasik markalar vardı. Büyük bir donanim sayfasi tarafından bu markanın ismini duymaya başladım. Cihazlari araştırdım son derece fiyat performans ürünleri var. Hali hazırda iPhone 5s kullanmaktayım. Şuan bütçeme en uygun cihaz bu 2 model benim için önemli olan orta derece kamera performansı ses kalitesi ve stabil ve akıcı arayüz zaten telefonda yaptığım çok az işlem var. Oyun olarak 8 Ball Pool oynuyorum. Mi max 2 çok hoşuma gidiyor lakin ekranı 6.44 inc Maşallah :) Sizce 5s'den sonra beni çok aratırmı boyut olarak? A1'de Portre modu benim cok hosuma gider diye hissediyorum önerisi olan var mı?

kkmehmet58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
iPhone 5S
Konular
4
max 2 a 1 den çok daha önce çıktı fiyatı biraz daha düşer diye düşünüyorum a1 çok kısa süre kullandım ama saf android ben seviyorum ama çoğu kullanıcı tabiriyle " çok basit" görsellik yönünden miui arayüzü iyidir mi a1 yerine mi 5x olsaydı türkiyede satan varmı bilmiyorum 5x alabilirsiniz diyebilirdim bu arada mi a1 ile ön kamera deneyimim olmadı ama 1-2 yerde ön kamerasından şikayetçi olan görmüştüm max 2 yeterli ışıkta sosyala medyada fazlasıyla işinize yarayacak fotograflar çıkarır deneyimleyebileceğiniz bir yerde yok ki media markt getirse insanlar kıyaslama yapabiliyor
[doublepost=1518623176,1518622986][/doublepost]eksikliğini çektigim bir konu yok onu da cevaplayayım max 2 büyük bir telefon bakın 5.5 inç bir telefona büyük diyen birisi değilim ama max 2 6.44 inç büyük bir telefon kullanımda ellerim büyük hafif zorluk olabiliyor daha büyük bir telefon tercih etmezdim
ben hangi cihazdan geçtim max 2 ye redmi note 4x modeli vardı 4/64 tasarımı pek hoş gelmedi aldığım ay geri sattım ondan önce de redmi note 3 pro tabi teknik destek olarak da tanıdıklarımın cihazlarını kullandığım oluyor o arada deneyimliyoruz mi 5 -5s mi6 kullanmışlığımda var daha saymadığım xiaomi telefonları da kulandım 1 hafta 3 gün 5 gün bende kalabiliyor cihazlar
Çok Çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz. Mi Max 2 gerçekten efsane bir cihaz ama A1'de yabana atılacak kadar kötü değil. İncelemelerine baktım Portre modunda milyarlık iPhone ile yarışıyor resmen ama gerek burdaki gerek bazı xiaomi forumlarında güncellemelerle şarj süresinin içine edildiği belirtilmiş. giggle~~ Yok mu burada A1 kullanan acaba?
[doublepost=1518641128][/doublepost]Kimse yok mu? :(

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Çok Çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz. Mi Max 2 gerçekten efsane bir cihaz ama A1'de yabana atılacak kadar kötü değil. İncelemelerine baktım Portre modunda milyarlık iPhone ile yarışıyor resmen ama gerek burdaki gerek bazı xiaomi forumlarında güncellemelerle şarj süresinin içine edildiği belirtilmiş. giggle~~ Yok mu burada A1 kullanan acaba?
[doublepost=1518641128][/doublepost]Kimse yok mu? :(
olsa tükkan senin :) 2 cihazda senin işini görecektir zaten fiyatlarıda belli geriye 2 seçenek var mi a1 bataryası iyidir ekran ebatı güzel ama android keyfi yaşayım sarj girişinin nereden olduğunu unutayım da diyorsan max 2 al birini gitsin iphone 5 de bir elinde telefon diger elinde powerbank ile yeni prostat ameliyatından çıkmış elinde serumu olan hasta gibi gezme devrini kapat :) birine mi satarsın meraklısı çoktur hediye mi edersin bilemem :)

Oyla:

kkmehmet58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
iPhone 5S
Konular
4
olsa tükkan senin :) 2 cihazda senin işini görecektir zaten fiyatlarıda belli geriye 2 seçenek var mi a1 bataryası iyidir ekran ebatı güzel ama android keyfi yaşayım sarj girişinin nereden olduğunu unutayım da diyorsan max 2 al birini gitsin iphone 5 de bir elinde telefon diger elinde powerbank ile yeni prostat ameliyatından çıkmış elinde serumu olan hasta gibi gezme devrini kapat :) birine mi satarsın meraklısı çoktur hediye mi edersin bilemem :)
Yavaş Yavaş fikrim netleşiyor gibi. :) Peki hocam Max 2'nin oyun performansı nasıl hiç deneme fırsatınız oldu mu? :D 1200 tl burdaki arkadaşlara düşük bir meblağ gelebilir ama benim için önemli bir miktar ondan ince eleyip sıkı dokuyorum. :)

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Yavaş Yavaş fikrim netleşiyor gibi. :) Peki hocam Max 2'nin oyun performansı nasıl hiç deneme fırsatınız oldu mu? :D 1200 tl burdaki arkadaşlara düşük bir meblağ gelebilir ama benim için önemli bir miktar ondan ince eleyip sıkı dokuyorum. :)
hocam biz de para basmıyoruz zaten oyun performansı ne bileyim oyunların hepsini açıyor oyun oynayan birisi degilim asphalt airbone 8 yüklemiştim bir ara öylesine ilk aldığım zamanlar hiç sorun yaşamadım ama şu oyunu dene dersen yaz onu indireyim ama cevabını yarın veririm

Oyla:

kkmehmet58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
iPhone 5S
Konular
4
hocam biz de para basmıyoruz zaten oyun performansı ne bileyim oyunların hepsini açıyor oyun oynayan birisi degilim asphalt airbone 8 yüklemiştim bir ara öylesine ilk aldığım zamanlar hiç sorun yaşamadım ama şu oyunu dene dersen yaz onu indireyim ama cevabını yarın veririm
Hocam sizinki hangi renk Gittigidiyor Cepport satıyor ama gold rengi sizdeki ne renk acaba gold çok cıvıkmı duruyor. :D Sağolun hocam vaktinizi ayırdınız bir gündür ilgileniyorsunuz Allah razi olsun. Bir kaç A1 kullanıcı bulamadık yorumlarını almak için :)

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Hocam sizinki hangi renk Gittigidiyor Cepport satıyor ama gold rengi sizdeki ne renk acaba gold çok cıvıkmı duruyor. :D Sağolun hocam vaktinizi ayırdınız bir gündür ilgileniyorsunuz Allah razi olsun. Bir kaç A1 kullanıcı bulamadık yorumlarını almak için :)
ben yurt dışından bir arkadaşa getirttim siyah model siyah seviyorum yaş olarak bilmem ama genç sen ortam falan seviyorsan sarı al gösterişli oluyor gold olsun :) gösterişi seven abilerimiz vardı bir ara iphone 6 gold aldım tamam abi anladım da gold ne oluyor diye sordum daha üst modeli yok dedi " :D
[doublepost=1518642693,1518642592][/doublepost]siyah her zaman severim ayrı bir kalitesi vardır hem sarı model alınca ekran beyaz arka kapak sarı değişik bari ön panel de sarı olsa

Oyla:
Üst Alt