Yardım mi max 2 ürünüm

Mackies

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baver
Cihazım
Mi 11 Lite 5GNE
Meslek
GNU/Linux/Web
Konular
6
Aniden sesin yanından cızırtı gelmeye başladı

Müzik dinlerken

Ekli dosyalar

• IMG_20180222_134507.png
    IMG_20180222_134507.png
    138,9 KB · Görüntüleme: 40

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Cihazı alalı ne kadar oldu? Bu cihazlar telefon sürekli en son seviyede müzik dinlemeniz hoparlore tabiki zarar verebilir.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Cihazı alalı ne kadar oldu? Bu cihazlar telefon sürekli en son seviyede müzik dinlemeniz hoparlore tabiki zarar verebilir.
aynen bu samsung marka için de geçerli led ekranda parlaklık son seviyede kullanıldıgı zaman bir süre sonra ekranda yanmalar oluyor
buyrun resimdeki görsel şimdi çektim üst taraf ayrı renk alt taraf ayrı wifi simgesi sabit saat orada olmasa dahi saat var gibi klavye harfleri görünüyor insan gözü cok rahat algılıyor resimde görünenden daha fazla gerekirse profesyonel makina ile çekerim :)

Ekli dosyalar

• c3ce1873-86da-4f83-b115-9d7747956437.jpg
    c3ce1873-86da-4f83-b115-9d7747956437.jpg
    190,7 KB · Görüntüleme: 19
Oyla:

Mackies

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baver
Cihazım
Mi 11 Lite 5GNE
Meslek
GNU/Linux/Web
Konular
6
1 2 ay oldu da telefon bu yüksek sesle acilmiycak ise ne anlamı var bu telefonun

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
1 2 ay oldu da telefon bu yüksek sesle acilmiycak ise ne anlamı var bu telefonun
tüm telefonlarda olabiliyor bu sorun ? istediğiniz telefonu getirin 1 gün içerisinde sadece müzik dinleyerek bozamayacagım buzzer yoktur :D

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam yüksek sesle açılır fakat sürekli yüksek sesle müzik dinlemek için yapılmadı bu cihazlar. Kendinize bir bluetooth hoparlor almanızı öneririm. Başlığı da düzenliyorum, sanki cepportun sattığı cihaz sorunlu çıkmış gibi olmuş.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
aynen bu samsung marka için de geçerli led ekranda parlaklık son seviyede kullanıldıgı zaman bir süre sonra ekranda yanmalar oluyor
buyrun resimdeki görsel şimdi çektim üst taraf ayrı renk alt taraf ayrı wifi simgesi sabit saat orada olmasa dahi saat var gibi klavye harfleri görünüyor insan gözü cok rahat algılıyor resimde görünenden daha fazla gerekirse profesyonel makina ile çekerim :)
Bu ghost screen sorunu sanırım. Kronik bir sorun , full parlaklıkta kullanmasanızda karşılaşabilirsiniz.

Hoparlör bozulduğuna göre servise gitmesi şart olmuş zaten , siz gönderin garanti kapsamı dışında kalırsa da parasını ödersiniz bir dahakine dikkatli olursunuz.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Bu ghost screen sorunu sanırım. Kronik bir sorun , full parlaklıkta kullanmasanızda karşılaşabilirsiniz.

Hoparlör bozulduğuna göre servise gitmesi şart olmuş zaten , siz gönderin garanti kapsamı dışında kalırsa da parasını ödersiniz bir dahakine dikkatli olursunuz.
garantiyi zaten bunun için veriyorlar üreticiler de cihazın bozulabilecegini tahmin edebiiyorlar " google de samsung hoparlör cızırtısı iphone hoparlör cızırtısı falan filan marka hoparlör cızırtısı diye aratarak yüzlerce sayfa şikayet okuyabilirsiniz normal bir durum 1 ayda da bozulabilir 1 gündede 5 yıl sonra da bozulabiliyor"

Oyla:

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
garantiyi zaten bunun için veriyorlar üreticiler de cihazın bozulabilecegini tahmin edebiiyorlar " google de samsung hoparlör cızırtısı iphone hoparlör cızırtısı falan filan marka hoparlör cızırtısı diye aratarak yüzlerce sayfa şikayet okuyabilirsiniz normal bir durum 1 ayda da bozulabilir 1 gündede 5 yıl sonra da bozulabiliyor"
Kullanıcı hatası tespit edildiğinde garanti dışı kalıyor ve parasını alıp öyle tamir ediyorlar.

Oyla:

Mackies

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baver
Cihazım
Mi 11 Lite 5GNE
Meslek
GNU/Linux/Web
Konular
6
kardeşim ozaman yazsınlar üzerine garanti kısmına klavuza şimdi bu kullanıcı hatasımı oluyor ??

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
kardeşim ozaman yazsınlar üzerine garanti kısmına klavuza şimdi bu kullanıcı hatasımı oluyor ??
Hocam ısrarlarınız neden bunu anlamıyorum. Sizin dediğiniz gibi düşünelim, kullanma klavuzunda müzik dinlemek içindir yazıyor mu? Hayır. Müzik dinlemeyi seviyorsanız ve son ses dinliyorsanız ki ses seviyesi yetersiz diye son sese alıyorsunuz, bir bluetooth hoparlor almanız gerekir. Bunlar adı üzerinde telefon. Her ne kadar günümüzde faklı işlere yarasa da amaçları arama yapmaktır.

Oyla:
Üst Alt