- Adım
- Baver
- Cihazım
- Mi 11 Lite 5GNE
- Meslek
- GNU/Linux/Web
- Konular
- 6
aynen bu samsung marka için de geçerli led ekranda parlaklık son seviyede kullanıldıgı zaman bir süre sonra ekranda yanmalar oluyorCihazı alalı ne kadar oldu? Bu cihazlar telefon sürekli en son seviyede müzik dinlemeniz hoparlore tabiki zarar verebilir.
tüm telefonlarda olabiliyor bu sorun ? istediğiniz telefonu getirin 1 gün içerisinde sadece müzik dinleyerek bozamayacagım buzzer yoktur1 2 ay oldu da telefon bu yüksek sesle acilmiycak ise ne anlamı var bu telefonun
Hocam yüksek sesle açılır fakat sürekli yüksek sesle müzik dinlemek için yapılmadı bu cihazlar. Kendinize bir bluetooth hoparlor almanızı öneririm. Başlığı da düzenliyorum, sanki cepportun sattığı cihaz sorunlu çıkmış gibi olmuş.1 2 ay oldu da telefon bu yüksek sesle acilmiycak ise ne anlamı var bu telefonun
Bu ghost screen sorunu sanırım. Kronik bir sorun , full parlaklıkta kullanmasanızda karşılaşabilirsiniz.aynen bu samsung marka için de geçerli led ekranda parlaklık son seviyede kullanıldıgı zaman bir süre sonra ekranda yanmalar oluyor
buyrun resimdeki görsel şimdi çektim üst taraf ayrı renk alt taraf ayrı wifi simgesi sabit saat orada olmasa dahi saat var gibi klavye harfleri görünüyor insan gözü cok rahat algılıyor resimde görünenden daha fazla gerekirse profesyonel makina ile çekerim
Hoparlör bozulduğuna göre servise gitmesi şart olmuş zaten , siz gönderin garanti kapsamı dışında kalırsa da parasını ödersiniz bir dahakine dikkatli olursunuz.1 2 ay oldu da telefon bu yüksek sesle acilmiycak ise ne anlamı var bu telefonun
garantiyi zaten bunun için veriyorlar üreticiler de cihazın bozulabilecegini tahmin edebiiyorlar " google de samsung hoparlör cızırtısı iphone hoparlör cızırtısı falan filan marka hoparlör cızırtısı diye aratarak yüzlerce sayfa şikayet okuyabilirsiniz normal bir durum 1 ayda da bozulabilir 1 gündede 5 yıl sonra da bozulabiliyor"Bu ghost screen sorunu sanırım. Kronik bir sorun , full parlaklıkta kullanmasanızda karşılaşabilirsiniz.
Hoparlör bozulduğuna göre servise gitmesi şart olmuş zaten , siz gönderin garanti kapsamı dışında kalırsa da parasını ödersiniz bir dahakine dikkatli olursunuz.
Kullanıcı hatası tespit edildiğinde garanti dışı kalıyor ve parasını alıp öyle tamir ediyorlar.garantiyi zaten bunun için veriyorlar üreticiler de cihazın bozulabilecegini tahmin edebiiyorlar " google de samsung hoparlör cızırtısı iphone hoparlör cızırtısı falan filan marka hoparlör cızırtısı diye aratarak yüzlerce sayfa şikayet okuyabilirsiniz normal bir durum 1 ayda da bozulabilir 1 gündede 5 yıl sonra da bozulabiliyor"
Hocam ısrarlarınız neden bunu anlamıyorum. Sizin dediğiniz gibi düşünelim, kullanma klavuzunda müzik dinlemek içindir yazıyor mu? Hayır. Müzik dinlemeyi seviyorsanız ve son ses dinliyorsanız ki ses seviyesi yetersiz diye son sese alıyorsunuz, bir bluetooth hoparlor almanız gerekir. Bunlar adı üzerinde telefon. Her ne kadar günümüzde faklı işlere yarasa da amaçları arama yapmaktır.kardeşim ozaman yazsınlar üzerine garanti kısmına klavuza şimdi bu kullanıcı hatasımı oluyor ??