Rom Mi Max 2 Resurrection Remix-PIE(9.0)-v7.0.2-20190512-Oxygen-Official

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
58
ayarlar / sistem / gelişmiş / birden çok kullanıcı
Tşk ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Romu yükledim greashan yedek vardı ordan uygulamaları yüklemek için datayı seçtim telefon açılmadı onu nasıl halledebiliriz yedekteki uygulamaları yüklemek için nasıl bir yol izlemeliyim saygılar

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Tşk ederim

Romu yükledim greashan yedek vardı ordan uygulamaları yüklemek için datayı seçtim telefon açılmadı onu nasıl halledebiliriz yedekteki uygulamaları yüklemek için nasıl bir yol izlemeliyim saygılar
Aldığınız yedek MIUI bazlı roma ait, yüklemiş olduğunuz rom ise AOSP....yani twrp deki datayı geri yükleyemezsiniz....bunun için TB kullanmalıydınız

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
58
Aldığınız yedek MIUI bazlı roma ait, yüklemiş olduğunuz rom ise AOSP....yani twrp deki datayı geri yükleyemezsiniz....bunun için TB kullanmalıydınız

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Tb nedir hocam halen yapabilirim yedekten greshana döndüm tekrar rr yükleyeceğim

Arkines

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın
Cihazım
Mi 9T
Meslek
muhasebe
Konular
2
Tşk ederim

miui sürümleri arasında geçiş yapmak için data dönülebilir, ama aosp roma geçerken benim tavsiyem titanium backup kullanmak.

Bada

ツ ꧁☪꧂ツ
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
Poco x3
Meslek
Adliye personeli
Konular
7
Ben tüm kurulumlarımda flasladım Bada hocam 269 numaralı mesajında flaslama yapmadan kurduğunu yazmış isterseniz kendisine de bir danışın
Bana bir sorun teskil etmedi.ama bu size etmeyecegi anlamina gelmez. Ben gozden kacirdim sadece. Bence sayin cohci52 hocamizin anlatimina gore hareket edin

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Amazon42 hocam audiofx le cozdugunu bahsetmesti sanki, onceki yorumlarda. Bana yeterli geldi hocam oyuzden oynamadim hic
Ses baya yüksek çıkıyor hocam cızırdama sorunu vardı cihazımda MIUI Romda iken o sorun gitti şuan tertemiz bir ses alıyorum ayriyeten dolby atmos pie kurdum ses biraz Daha arttı

Magidisk 13 sürümü varmi elinizde 18 yüklenmiyor hocam
Hocam rokun zip dosyası içindeki boot.img dosyasını dahili depolamaya atın sonra magisk APK yükleyin güncelleme magisk yüklü değil diyecek indir diyip imaj dosyasını yamala diyin dahili depolamadaki boot.img dosyasini gösterin indirme yapicak indirmeyi yaptıktan sonra patchedboot.img diye bir dosya oluşacak download klasorunde
Ondan sonra twrp menüye girin yukle diyip sağ altta imaj yükle kısmına dokunun ondan sonra pathcedboot.img dosyasını gösterin size neyi yüklemek istiyorsunuz diye bir bölüm gelecek boot isaretije tık atın yüklemeyi yapınca cihazınıza magisk yuklenicektir

Biraz uzun oldu kusura bakmayın:$

Son düzenleme:

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular