- Adım
- Akın
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- muhasebe
- Konular
- 2
Hocam bu romda ikinci alan yokmu
ayarlar / sistem / gelişmiş / birden çok kullanıcı
Hocam bu romda ikinci alan yokmu
Tşk ederimayarlar / sistem / gelişmiş / birden çok kullanıcı
Aldığınız yedek MIUI bazlı roma ait, yüklemiş olduğunuz rom ise AOSP....yani twrp deki datayı geri yükleyemezsiniz....bunun için TB kullanmalıydınızTşk ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Romu yükledim greashan yedek vardı ordan uygulamaları yüklemek için datayı seçtim telefon açılmadı onu nasıl halledebiliriz yedekteki uygulamaları yüklemek için nasıl bir yol izlemeliyim saygılar
Tb nedir hocam halen yapabilirim yedekten greshana döndüm tekrar rr yükleyeceğimAldığınız yedek MIUI bazlı roma ait, yüklemiş olduğunuz rom ise AOSP....yani twrp deki datayı geri yükleyemezsiniz....bunun için TB kullanmalıydınız
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Titanium BackupTb nedir hocam halen yapabilirim yedekten greshana döndüm tekrar rr yükleyeceğim
Tşk ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Romu yükledim greashan yedek vardı ordan uygulamaları yüklemek için datayı seçtim telefon açılmadı onu nasıl halledebiliriz yedekteki uygulamaları yüklemek için nasıl bir yol izlemeliyim saygılar
Bana bir sorun teskil etmedi.ama bu size etmeyecegi anlamina gelmez. Ben gozden kacirdim sadece. Bence sayin cohci52 hocamizin anlatimina gore hareket edinBen tüm kurulumlarımda flasladım Bada hocam 269 numaralı mesajında flaslama yapmadan kurduğunu yazmış isterseniz kendisine de bir danışın
Ses baya yüksek çıkıyor hocam cızırdama sorunu vardı cihazımda MIUI Romda iken o sorun gitti şuan tertemiz bir ses alıyorum ayriyeten dolby atmos pie kurdum ses biraz Daha arttıAmazon42 hocam audiofx le cozdugunu bahsetmesti sanki, onceki yorumlarda. Bana yeterli geldi hocam oyuzden oynamadim hic
Hocam rokun zip dosyası içindeki boot.img dosyasını dahili depolamaya atın sonra magisk APK yükleyin güncelleme magisk yüklü değil diyecek indir diyip imaj dosyasını yamala diyin dahili depolamadaki boot.img dosyasini gösterin indirme yapicak indirmeyi yaptıktan sonra patchedboot.img diye bir dosya oluşacak download klasorundeMagidisk 13 sürümü varmi elinizde 18 yüklenmiyor hocam