- Adım
- TuncayM
- Cihazım
- Mi Max 2
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 22
Always On Display Ghost Screen yapar mı hocam? O korkudan kapatıyorum sürekli AOD'i
Zannetmiyorum hocam. Yaparsada yapsin. Gidip yenisi alirimAlways On Display Ghost Screen yapar mı hocam? O korkudan kapatıyorum sürekli AOD'i
Siz gidip yenisini alırsınız ona inanıyorum hocam ama asıl soru ben yenisini alabilirmiyim?Zannetmiyorum hocam. Yaparsada yapsin. Gidip yenisi alirim![]()
Alirsiniz alirsiniz hicamda . yapcagini zanettmiyorum. Veyada Always On Display ben cok istiyordum. Oyuzden boyle tutkulu konisuyorumSiz gidip yenisini alırsınız ona inanıyorum hocam ama asıl soru ben yenisini alabilirmiyim?![]()
Hocam bence ekran LCD olduğu için illa yapar. Yine de siz geceleri yatmadan önce aodu kapatmayı unutmayın.Alirsiniz alirsiniz hicamda . yapcagini zanettmiyorum. Veyada Always On Display ben cok istiyordum. Oyuzden boyle tutkulu konisuyorum![]()
Tavsiyeniz icin tesekkir ederim hocamHocam bence ekran LCD olduğu için illa yapar. Yine de siz geceleri yatmadan önce aodu kapatmayı unutmayın.
Amazon42 hocam audiofx le cozdugunu bahsetmesti sanki, onceki yorumlarda. Bana yeterli geldi hocam oyuzden oynamadim hicSes için ne tavsiye edersiniz video falan izlerken ses seviyesi birazdüşük geldi bana
Teşekkürler hocamSkorpi merakinizi karsilayabildimmi hocam. ?